ANUNŢUL PUBLIC PRIVIND ELABORAREA PLANULUI DE CALITATE A AERULUI PENTRU POLUANŢII DIOXID DE AZOT SI OXIZI DE AZOT (N02/N0X) ÎN MUNICIPIUL DEVA

Primăria Municipiului Deva anunţă publicul asupra dezbaterii publice privind propunerea de elaborare a Planului de calitate a aerului pentru poluanţii dioxid de azot şi oxizi de azot (N02/N0X) în Municipiul Deva, care va a vea loc la sediul Primăriei Municipiului Deva, Piața Unirii, nr.4 în fata de 19 septembrie 2022 începând cu orele 16,30.

Propunerea de plan poate fi consultată la sediul Primăriei Municipiului Deva, Piaţa Unirii nr. 4, Instituţiei Prefectului Judeţul Hunedoara, str. 1 Decembrie 1918, nr. 28 şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Hunedoara, str. Aurel Vlaicu nr. 25 în zilele de luni – joi între orele 08 – 16 și vineri între orele 08 – 14, precum şi la următoarele adrese de internet: www.primariadeva.ro, hd.prefectura.mai.gov.ro şi www.apmhd.anpm.ro.

Publicul poate transmite în scris, comentariile/întrebările/opiniile privind propunerea amintită, la sediul Primăriei Municipiului Deva, Instituţiei Prefectului Judeţul Hunedoara până la data 12 septembrie 2022.

Anunțul Primăriei Municipiului Deva poate fi descărcat aici

Proiectul Planului de calitate a aerului pentru poluanţii dioxid de azot şi oxizi de azot (N02/N0X) în Municipiul Deva poate fi descărcat aici