Alegeri locale 2020

BIROUL ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPȚIE

 JUDEȚEANĂ NR. 22 HUNEDOARA

**********************************************************************************************************************

REZULTATELE ALEGERILOR LOCALE pot fi consultate aici.

**********************************************************************************************************************

Procesul-verbal nr. 77/09.08.2020 privind completarea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 22 Hunedoara cu reprezentanții partidelor politice  care au ca membri cel puțin 7 senatori sau 10 deputați sau care care au obținut reprezentare parlamentară la scrutinul anterior, precum și cu reprezentantul grupului parlamentar al minorităților naționale din Camera Deputaților – este disponibil aici.

Procesul-verbal nr.36/08.08.2020 privind completarea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr.22 Hunedoara cu reprezentantul Autorității Electorale Permanente – este disponibil aici.

Procesul-verbal nr.289/25.08.2020 privind completarea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr.22 Hunedoara cu cu reprezentanții partidelor politice, organizațiilor aparținând minorităților naționale, ai alianțelor politice și ai alianțelor electorale neparlamentare – este disponibil aici.

Procesul-verbal nr.296/26.08.2020 încheiat cu ocazia tragerii la sorți în vederea stabilirii numărului de ordine pe buletinele de vot a candidaturilor depuse este disponibil aici.

Procesul-verbal nr.206/24.08.2020 privind constatarea rămânerii definitive a candidaturilor este disponibil aici. Listele de candidați pot fi consultate aici .

DELIMITAREA ȘI NUMEROTAREA secțiilor de votare din județul Hunedoara este disponibilă aici