Agenda de lucru a domnului prefect Marian Călin Petru

Zi
Dată
Eveniment
   
   
Luni 18 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara,
SJPI Hunedoara.
Luni 18 octombrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara.
Vineri 15 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Veronica Topor, director APIA Hunedoara, dl. Botici Ovidiu, inginer șef OCPI,  primarii comunelor Lelese, Bunila și Lunca Cernii.
Vineri 15 octombrie 202 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Vața de Jos.
Joi 14 octombrie 2021 Participare la conferința de lansare a proiectului „SICONET – Servicii Integrate, Calificare și Ocupare, pentru tinerii NEETs”, eveniment, organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă – Hunedoara, în parteneriat cu A.J.O.F.M. Bihor și cu două firme de consultanță.
Joi 14 octombrie 2021 Participare la Târgul de Toamnă organizat în comuna Pui.
Joi 14 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Blăjeni.
Miercuri 13 octombrie 2021 Vizită de lucru, împreună cu primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, pentru stabilirea lucrărilor de amenajare a spațiul pus la dispoziția Biroului Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara. În spațiile nou amenajate urmează să funcționeze, în regim permanent, birourile care vor fi puse la dispoziția cetățenilor din zona Valea Jiului – Hațeg.
Marți 12 octombrie 2021 Participare la emisiunea „În lumina adevărului” la postul de televiziune InfoHD.
Marți 12 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu managerii tuturor spitalelor din județul Hunedoara, directorul Casei Județene pentru Asigurări de Sănătate, Adrian David și directorul Direcției de Sănătate Publică, Sebastian Mezei.
Luni 11 octombrie 2021 Participare la evenimentul desfășurat cu ocazia „Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești” organizat de Direcția pentru Agricultură Județeană Hunedoara.
Luni 11 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 11 octombrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 9 octombrie 2021 Participare la sediul instituției, la o videoconferință pe tema situației actuale din sistemul de sănătate, convocată de premierul Florin Cîțu.
Vineri 8 octombrie 2021 Primire delegație a primarilor PSD, condusă de președintele Consiliului Județean Hunedoara, dl. Nistor Laurențiu
Vineri 8 octombrie 2021 Participare emisiune la postul de televiziune Antena 3 Deva.
Vineri 8 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Veronica Topor, director APIA Hunedoara
Vineri 8 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Vața de Jos..
Vineri 8 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu factori implicați în desfășurarea campaniei de vaccinare la nivelul județului Hunedoara.
Joi 7 octombrie 2021 Întâlnire cu o delegație condusă de primarul comunei Baru, Daniel Răducanu și invitați din Germania,  care a prezentat un studiu privind reconversia în scop turistic a zonei Valea Jiului – Baru – Țara Hațegului.Studiul a fost realizat gratuit de către  ing. Manfred Helmert, din Germania, în baza bunelor relații pe care le are cu administrația locală și comunitatea din Baru.
Joi 7 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara Costel Avram.
Joi 7 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Crișcior.
Miercuri 6 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Cerbăl.
Miercuri 6 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Peștișu Mic.
Marți 5 octombrie 2021 Deplasare în comuna Zam pentru verificarea măsurilor privind carantinarea pentru satul Zam din comuna hunedoreană Zam.
Marți 5 octombrie 2021 Întâlnire cu reprezentantul CONVERSMIN
Luni 4 octombrie 2021 Participare la Centrul de vaccinare „Drive Through”din Deva, amenajat în parcarea Complexului Comercial „Shopping Deva City”, unde au fost preluate și amplasate două construcții modulare medicale sosite de la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.
Luni 4 octombrie 2021 Participare la conferința de informare a fermierilor din județul Hunedoara pentru promovarea măsurilor delegate de AFIR către APIA din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).
Luni 4 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 4 octombrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 3 octombrie 2021 Participare la expoziția de ovine rasa Țurcană organizată în comuna Totești.
Sâmbătă 2 octombrie 2021 Participare la manifestările intitulate în mod simbolic „Adunarea Momârlanilor”, organizate de primarul municipiului, Tiberiu Iacob Ridzi la Petroșani.
Vineri 1 octombrie 2021 Participare la evenimentul ”Gal Fest” organizat în premieră, acesta are ca scop promovarea producătorilor locali care își desfășoară activitatea pe teritoriul Grupului de Acțiune Locală ”Țara Hațegului – Ținutul Pădurenilor”.
Vineri 1 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Vineri 1 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu Prefectului Județului Alba Nicolae Albu și Președintelui Consiliului Județean Ion Dumitrel în vederea analizării modului de funcționare și desfășurare a activității Centrului Integrat Județean de Intervenție Hunedoara care are ca scop conducerea și coordonarea acțiunilor de intervenție asociate situațiilor de urgență produse sau care au efect pe teritoriul județului, urmând a se implementa un centru după același model și la nivelul județului Alba.
Vineri 1 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Beriu.
Joi 30 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții Hidroelectrica.
Joi 30 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 30 septembrie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Miercuri 29 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Ribița.
Miercuri 29 septembrie 2021 Participare ședință fond funciar.
Marți 28 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Vorța.
Marți 28 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Luncoiu de Jos.
Marți 28 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Luni 27 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 27 septembrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 24 septembrie 2021 Acordarea de interviu postului de televiziune Antena3 Deva.
Vineri 24 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu dl. Josan Lucian, director la Direcția Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor Hunedoara
Joi 23 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 23 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Baia de Criș.
Joi 23 septembrie 2021 Ședință de lucru cu reprezentanții IPH Hunedoara, IJJ Hunedoara respectiv DSVSA Hunedoara.
Miercuri 22 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Bănița.
Miercuri 22 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Miercuri 22 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu dl. Josan Lucian, director la Direcția Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor Hunedoara
Miercuri 22 septembrie 2021 Ședință de lucru cu secretarii generali ai unităților administrativ teritoriale din județ.
Miercuri 22 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Veronica Topor, director APIA Hunedoara
Marți 21 septembrie 2021 Întâlnire cu privire la drepturile pe care le au cetățenii care au lucrat în sistemul energetic. Întâlnirea a avut loc la sediul Complexului Energetic Hunedoara din Petroșani au participat directorul Executiv al Casei Județene de Pensii Marius Surgent, directorul executiv adjunct Ionel Ciobanu, directorul Complexului Energetic Hunedoara Cristian Roșu, reprezentanți ai sindicatului minerilor din Valea Jiului ”Muntele”, directorii minelor din Valea Jiului și directorul Termocentralei Paroșeni.
Marți 21 septembrie 2021 Participare la emisiunea “Punctul pe i” transmisă de postul de televiziune “MONDO TV”.
Marți 21 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Sălașu de Sus.
Marți 21 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Balșa.
Marți 21 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bara Sebastian, managerul Bibliotecii Județene Deva.
Marți 21 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu directorul Direcției Județene pentru Cultură Hunedoara, domnul Brândușa Mircea Călin.
Marți 21 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentantul Compania Națională a Cuprului, Aurului și Fierului MINVEST SA Deva respectiv reprezentantul Conversmin SA Deva.
Luni 20 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Sălașu de Sus.
Luni 20 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 20 septembrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni 20 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bretean Ovidiu Dorel, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Hunedoara.
Luni 20 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara
Luni 20 septembrie 2021 Participare la emisiune la postul de televiziune InfoHD.
   
Duminică 19 septembrie 2021 Participare la finala evenimentului sportiv ”Cupa Vățană” din comuna Vața de Jos.
Sâmbătă 18 septembrie 2021 Deplasare București la Ministerul Finanțelor.
Vineri 17 septembrie 2021 Verificarea stadiului lucrărilor de reparații capitale și modernizare de la Spitalul Județean de Urgență Deva.
Joi 16 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Pui.
Joi 16 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Ștefan Fănică, director AJPIS Hunedoara.
Joi 16 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu Guvernatorul „Districtului LIONS 124 România”, Pompilia Szellner.
Joi 16 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Joi 16 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Buceș.
Miercuri 15 septembrie 2021 Participare la întâlnire de lucru cu reprezentanți ai organizațiilor civice implicate în constituirea „Asociației pentru Dezvoltare Integrată a Văii Jiului”.
Marți 14 septembrie 2021 Participare la o acțiune de informare a copiilor, denumită ”Munții contează! Păstrează munții curați!”, organizată  în zona Cabanei Rotunda din Munții Retezat, cu prilejul „Zilei Naționale a Muntelui”
Marți 14 septembrie 2021 Participare la emisiunea „Ora Exactă” transmisă de postul de televiziune „Antena 3 Deva”.
Luni 13 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Luni 13 septembrie 2021 Participare la deschiderea grădiniței cu program prelungit din comuna Crișcior, complet renovată și modernizată cu fonduri guvernamentale.
Luni 13 septembrie 2021 Participare la festivitatea organizată astăzi la Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad cu ocazia începerii noului an de învățământ.
Luni 13 septembrie 2021 Participare la festivitatea organizată astăzi la Colegiul Național „Decebal” din Deva cu ocazia începerii noului an de învățământ.
Duminică 12 septembrie 2021 Participare la ceremonialul dedicat omagierii eroului transilvănean, Avram Iancu la Serbările Naționale de la Țebea.
Sâmbătă 11 septembrie 2021 Ședință de lucru cu privire la organizarea Serbărilor Naționale Țebea 2021.
Vineri 10 septembrie 2021 Participare la două evenimente importante pentru comunitatea din Peștișu Mic: recepția finală a drumului care leagă satul Valea Nandrului de Schitul „Sfântul Nectarie” și deschiderea „Punctului Gastronomic Local” din satul Cutin.
Vineri 10 septembrie 2021 Verificare începerea noului an școlar la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”, Liceul Teoretic „Teglaș Gabor” și Colegiul Tehnic „Transilvania”.
Joi 9 septembrie 2021 Participare la „Bursa Locurilor de Muncă” organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, desfășurată în incinta Galeriei de Artă din Hunedoara
Joi 9 septembrie 2021 Întâlnire cu scriitorul Laurian Stănchescu, acesta a marcat astăzi, în fața statuii ecvestre a lui Decebal din Deva, începutul marșului dedicat lui Avram Iancu.
Joi 9 septembrie 2021 Participare la Comisia de Dialog Social, în urma solicitării transmise de sindicatul „Speranța” din Orăștie.
Miercuri 8 septembrie 2021 Întâlnire de lucru a reprezentanților UA-T cu secretarul general adjunct al Guvernului României, domnul Mircea Abrudean la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.
Miercuri 8 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Miercuri 8 septembrie 2021 Primirea vizitei secretarului general adjunct al Guvernului României, domnul Mircea Abrudean.
Marți 7 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Marți 7 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 7 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarii comunelor Peștișu Mic respectiv Luncoiu de Jos.
Marți 7 septembrie 2021 Participare la emisiunea „În lumina adevărului”, la postul de televiziune „INFO HD”
Luni 6 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domul Nicula Mircea Corin, directorul Camerei de Conturi a județului Hunedoara.
Luni 6 septembrie 2021 Întâlnire de lucru pentru pregătirea Serbărilor Naționale Țebea 2021.
Luni 6 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu o delegație a unui consorțiu de firme sud coreene interesat în achiziționarea Termocentralei Mintia. Grupul de firme din Coreea de Sud, format din companiile „AKEDA”, „Hyunday- Power Systems” și „BKB”, intenționează să cumpere și să investească la Termocentrala Mintia.
Luni 6 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 6 septembrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 5 septembrie 2021 Participare la expoziție de ovine desfășurată în orașul Hațeg.
Sâmbătă 4 septembrie 2021 Participare la „Țurcana Brează de Valea Jiului”, expoziție de ovine organizată pe Platoul de la Jieț din orașul Petrila.
Vineri 3 septembrie 2021 Participare la Simpozionul Omagial desfășurat în Sala festivă a Colegiului Național Pedagogic ”Regina Maria” din Deva cu ocazia împlinirii a o sută de ani de la Reforma Agrară din România.
Joi 2 septembrie 2021 Vizită la Direcția pentru Agricultură Județeană pentru a analiza stadiul în care se află proiectul de obținere a certificatului de „Indicație Geografică Protejată” pentru produsul „Virșli de Hunedoara”.
Joi 2 septembrie 2021 Participare la „GALA RECUNOȘTINȚEI MEDICALE” desfășurată la „Domeniul Regal” de la Săvârșin.
Joi 2 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții Corpului Profesional al Secretarilor Generali ai Comunelor din România-județul Hunedoara.
Joi 2 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara.
Miercuri 1 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Crișan Radu, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Miercuri 1 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Moldovan Ioan, inspector al Autorității Naționale pt. Resurse Minerale județul Hunedoara.
Miercuri 1 septembrie 2021 Participare conferință de presă pe tema „Stadiul implementării proiectelor finanțate din fonduri europene și guvernamentale în județul Hunedoara”.
Miercuri 1 septembrie 2021 Vizită de lucru la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Județul Hunedoara.
Marți 31 august 2021 Participare la ședința Consiliului Local al comunei Luncoiu de Jos, în cadrul căreia a fost ales viceprimarul localității.
Marți 31 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Marius Surgent, director al Casei Județene de Pensii Hunedoara.
Marți 31 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul David Adrian Nicolae, director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.
Marți 31 august 2021 Ședința Comisiei de Dialog Social a județului Hunedoara.
Luni 30 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Luni 30 august 2021 Întâlnire de lucru cu dl. Josan Lucian, director la Direcția Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor Hunedoara
Luni 30 august 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 30 august 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 29 august 2021 Participare la „Sărbătoarea Taragotului” desfășurată în comuna Vața de Jos.
Duminică 29 august 2021 Participare la cea de-a 40-a ediție a „Festivalului Pădurenilor – Drăgan Muntean” desfășurată la Poienița Voinii, locul nașterii apreciatului rapsod popular hunedorean.
Sâmbătă 28 august 2021 Participare la cea de-a 41-a ediție a competiției naționale „Marșul factorilor poștali” desfășurată la „Arsenal Park”, în municipiul Orăștie.
Vineri 27 august 2021 Participare la inaugurarea unei importante investiții pentru localnicii și producătorii din Țara Zarandului. A fost finalizată investiția „Construire și dotare Piață Agroalimentară Vața de Jos”. Oaspetele comunității din Vața de Jos a fost Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Adrian Oros.
Joi 26 august 2021 Participare la evenimentul organizat de Primăria municipiului Deva, prilejuit de semnarea Memorandumului de înțelegere pentru implementarea inițiativei „Localități Prietene ale Copiilor”.
Joi 26 august 2021 Întâlnire cu reprezentanții Romilor din județul Hunedoara.
Joi 26 august 2021 Întâlnire de lucru cu directorul Direcției Județene pentru Cultură Hunedoara, domnul Brândușa Mircea Călin.
Joi 26 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 25 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Marius Surgent, director al Casei Județene de Pensii Hunedoara.
Miercuri 25 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 25 august 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Miercuri 25 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul David Adrian Nicolae, director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.
Marți 24 august 2021 Participare la ședință în sistem videoconferință condusă de Prim-ministrul României, domnul Florin-Vasile Cîțu cu participarea ministrului afacerilor interne, domnul Lucian Bode, ministrului educației, domnul Sorin-Mihai Câmpeanu și ministrului sănătății, doamna Ioana Mihăilă pe tema deschiderii anului de învățământ 2021-2022.
Marți 24 august 2021 Participare la comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor – Hunedoara.
Marți 24 august 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Toplița.
Marți 24 august 2021 Întâlnire de lucru cu dl. Josan Lucian, director la Direcția Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor Hunedoara
Marți 24 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Luni 23 august 2021 Întâlnire de lucru cu conducerea Consiliului Județean Hunedoara.
Luni 23 august 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Veronica Topor, director APIA Hunedoara
Luni 23 august 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Czane Maria, director Oficiul județean de Poștă Hunedoara.
Luni 23 august 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 23 august 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 22 august 2021 Participare  la „Zilele orașului Simeria”.
Duminică 22 august 2021 Participare la  „Zilelor orașului Hațeg” și la Festivalului „Hațegana”.
Duminică 22 august 2021 Participare la „Ziua Apicultorului”, eveniment organizat în comuna Peștișu Mic.
Sâmbătă 21 august 2021 Participare la acțiunea de tip „Caravana medicală”, organizată în premieră națională la Costești, comuna Orăștioara de Sus, care a cuprins o parte medical-educațională și una culturală, s-a încheiat cu proiecții de filme artistice și documentare.
Vineri 20 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Iuliu WINKLER europarlamentar UDMR.
Vineri 20 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara.
Vineri 20 august 2021 Întâlnire de lucru pentru buna organizare și desfășurare a „Serbărilor Naționale Țebea – 2021” desfășurată în satul Țebea, comuna Baia de Criș.
Joi 19 august 2021 Participare la emisiune la postul de televiziune UnuTV.
Joi 19 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul prof. Pârvan Ilie, inspector școlar general
Miercuri 18 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 18 august 2021 Întâlnire de lucru cu dl. Josan Lucian, director la Direcția Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor Hunedoara
Marți 17 august 2021 Participare la ședință în sistem videoconferință condusă de ministrul afacerilor interne, domnul Lucian Bode cu participarea ministrului mediului, apelor și pădurilor, domnul Barna Tanczos.
Marți 17 august 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 16 august 2021 Participare la prima umplere a lacului de acumulare Gura Apelor, la NNR (Nivelul Normal de Retenție) – 1.072,5 metri deasupra mării (mdM).
Luni 16 august 2021 Participare la emisiunea „Cea mai bună dimineață” difuzată de postul de televiziune Info HD.
Luni 16 august 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 15 august 2021 Participare la Nedeia Troiței, sărbătoare populară, desfășurată în Parâng .
Joi 12 august 2021 Deplasare București 12.08.2021-13.08.2021 la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.
Joi 12 august 2021 Întâlnire de lucru cu primarii comunelor Hărău, Baia de Criș respectiv Băcia.
Joi 12 august 2021 Întâlnire de lucru cu conducerea Consiliului Județean Hunedoara.
Miercuri 11 august 2021 Participare la ședința extraordinară a Consiliului Local Hunedoara, prilejuită de acordarea titlului de Cetățean de onoare, profesorului Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române.
Miercuri 11 august 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Vorța.
Miercuri 11 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Ienea Chirilă Amar Oliver, inspector șef Garda Forestieră – Centru Regional Timișoara.
Miercuri 11 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Miercuri 11 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Corici Sorin, șeful Sistemului  Hidrotehnic Independent Petroșani.
Miercuri 11 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Igna Radu Sorin, inspector șef al Inspectoratului județean în Construcții Hunedoara
Marți 10 august 2021 Convocare ședință de lucru pe tema combaterii buruienii ambrozia.
Marți 10 august 2021 Vizită de lucru sediul APIA Hunedoara.
Marți 10 august 2021 Vizită de lucru la Direcția pentru Agricultură Județeană Hunedoara.
Luni 9 august 2021 Verificarea activității echipelor de pază și a celor de întreținere a instalațiilor de la Termocentrala Mintia.
Luni 9 august 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Crișcior
Luni 9 august 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 9 august 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 8 august 2021 Participare la „Festivalului plăcintelor pădurenești”, organizat de Primăria comunei Cerbăl și aflat la cea de-a doua ediție.
Joi 5 august 2021 Deplasare București 05.08.2021-06.08.2021 la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.
Joi 5 august 2021 Participare la o întâlnire de lucru, la Timișoara, cu președintele Autorității Naționale de Restituire a Proprietăților (ANRP), Silviu Grigorescu.
Miercuri 4 august 2021 Înmânarea titlurilor de proprietate unor locuitori ai comunei hunedorene Buceș.
Miercuri 4 august 2021 Întâlnire de lucru cu managerii unităților spitalicești hunedorene.
Miercuri 4 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 4 august 2021 Întâlnire de lucru cu primarul orașului Simeria.
Marți 3 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 3 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bretean Ovidiu Dorel, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Hunedoara, doamna Barabaș Georgeta, director executiv Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara, respectiv reprezentanți ai Consiliului Județean Hunedoara precum și reprezentantul Salubritate SA.
Luni 2 august 2021 Întâlnire de lucru cu primarii comunelor Beriu, Dobra și Bănița.
Luni 2 august 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 2 august 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 1 august 2021 Participare la sărbătoarea tradițională în comuna hunedoreană Bulzeștii de Sus.
Sâmbătă 31 iulie 2021 Participare  la evenimentul cultural – istoric ,,Să-i cunoaștem pe străbunii noștri daco-romani!” – Festivalul antic „AQUA SACRA GERMISARA” în parcul de lângă „Termele Romane” din Geoagiu Băi.
Sâmbătă 31 iulie 2021 Participare la ”Marșul factorilor poștali” din județul Hunedoara în localitatea hunedoreană Costești.
Vineri 30 iulie 2021 Întâlnire cu reprezentanții comunelor de peste Prut înfrățite cu comunele Vața de Jos, Criscior și Luncoiu de Jos.
Vineri 30 iulie 2021 Participare spectacol susținut de copiii din Rădeni, Greblești și Codreanca, comune de peste Prut înfrățite cu localități din nordul județului Hunedoara aflați în tabără în comuna hunedoreană Vața de Jos.
Vineri 30 iulie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Vineri 30 iulie 2021 Primirea vizitei domnului Teodor Iulian Gheorghe, director general DGRIP.
   
Joi 29 iulie 2021 Participare la ceremonialul public organizat cu ocazia sărbătoririi „ZILEI IMNULUI NAȚIONAL” în „Piața Tricolorului” din Deva.
Joi 29 iulie 2021 Participare la comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor – Hunedoara.
Joi 29 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Ghelari.
Joi 29 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Miercuri 28 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Lazăr Mihaela, director executiv Oficiul Județean  pt. Finanțarea Investițiilor Rurale.
Miercuri 28 iulie 2021 Participare la emisiunea „Ora Exactă” transmisă de postul de televiziune „Antena 3 – Deva”.
Marți 27 iulie 2021 Delegație București, vizită la Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale respectiv Ministerul Finanțelor.
Luni  26 iulie 2021 Participare la ceremonia depunerii jurământului primarului comunei Romos, doamna Mihaiela Daniela Csatlos-Koncz.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Marius Surgent, director al Casei Județene de Pensii Hunedoara.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire de lucru pentru verificarea măsurilor legale privind punerea în siguranță a tuturor instalațiilor termocentralei Mintia, care și-a încetat astăzi activitatea.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Zoltan Pogocsan, viceprimarul municipiului Deva, respectiv domnul Dan Stoian.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 25 iulie 2021 Participare la nedee tradițională în comuna Bătrâna.
Sâmbătă 24 iulie 2021 Participare la acțiunea COPIII ȘI SPORTUL – O MINTE SĂNĂTOASĂ ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS în satul Nandru la un concurs de tenis de masă la care au participat 60 de sportivi din Hunedoara, Călan, Deva și din Peștișu Mic.
Vineri 23 iulie 2021 Participare la „BALUL CIOBANILOR” organizat de primarul comunei Șoimuș în satul Păuliș.
Vineri 23 iulie 2021 Participare la ceremonia de înfrățire a comunei Vața de Jos și comuna Rădeni din Republica Moldova.
Vineri 23 iulie 2021 Întâlnire de lucru privind situația tehnică a termocentralei Mintia în condițiile încetării activității.
Joi 22 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 22 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Czane Maria, director Oficiul județean de Poștă Hunedoara.
Joi 22 iulie 2021 Participare la festivitatea dedicată împlinirii a 55 de ani de învățământ energetic la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva.
Miercuri 21 iulie 2021 Participare la emisiunea „În lumina adevărului” la televiziunea „INFO HD”
Miercuri 21 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu conducerea Consiliului Județean Hunedoara.
Miercuri 21 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara.
Marți 20 iulie 2021 Participare la ședință în sistem videoconferință condusă  de premierul Florin Cîțu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode și dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență pe tema inundațiilor.
Marți 20 iulie 2021 Deplasare în comuna General Berthelot unde ploile torențiale care au determinat creșteri mari de debite și viituri au distrus două drumuri comunale, au inundat 15 gospodării și au acoperit cu apă mai multe hectare de teren agricol.
Marți 20 iulie 2021 Participare la emisiunea „La subiect”, transmisă de postul de televiziune „UNU TV”.
Marți 20 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Șincovici Cristian, șef serviciu SPCRPCIV Hunedoara.
Marți 20 iulie 2021 Întâlnire de lucru la sediul ISJ Hunedoara.
Luni 19 iulie 2021 Participare la ceremonia depunerii jurământului primarului comunei Sarmizegetusa.
Luni 19 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 19 iulie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 18 iulie 2021 Participare la „Sărbătoarea afinelor”, -a șaptea ediție, organizată de primăria Beriu.
Sâmbătă 17 iulie 2021 Deplasare pe Muntele Găina unde a depus o coroană de flori pentru cinsti memoria lui Avram Iancu
Vineri 16 iulie 2021 Deplasare în zona Brad, pe DN 76 spre Oradea unde coordonează împreună cu ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și cu reprezentanți ai autorităților locale acțiunile pentru restabilirea circulației pe drumul național și pentru evacuarea apei din gospodăriile afectate de ploile abundente
Vineri 16 iulie 2021 Participare la ședința extraordinară a Consiliului Local Burjuc, convocată cu prilejul depunerii jurământului de către noul primar, Adrian Ovidiu Bartha.
joi 15 iulie 2021 Vizită de lucru la DSVASA cu tema  „Redeschiderea expozițiilor de animale”.
Joi 15 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul și secretarul comunei Boșorod.
Joi 15 iulie 2021 Activități specifice funcției.
Miercuri 14 iulie 2021 Activități specifice funcției.
Marți 13 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu dl. Ciocă Emanuel, președintele Federației Românilor de pretutindeni.
Marți 13 iulie 2021 Participare la ședința festivă care a avut loc cu prilejul „Zilei Naționale a Contabilului Român” organizată de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din județul Hunedoara.
Marți 13 iulie 2021 Intâlnire de lucru  cu cu Zoltan Kallos – Secretar de stat în Ministerul Educației.Temele discuțiilor au fost referitoare la principalele investiții din sistemul de învățământ hunedorean, la pregătirile pentru noul an școlar și la proiectul „Romania Educată” inițiat de Președintele României, Klaus Iohannis.
Luni 12 iulie 2021 Activități specifice funcției.
Luni 12 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 12 iulie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri
9 iulie 2021
Activități specifice funcției.
 Joi 8 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Adrian Florin BOZDOG, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara.
28 iunie – 7 iulie 2021 Concediu legal de odihnă
Duminică 27 iunie 2021 Coordonarea desfășurării alegerilor parțiale din județul Hunedoara
Sâmbătă 26 iunie 2021 Participare la Ziua Drapelului Național
Vineri 25 iunie 2021 Întâlnire de lucru la sediul DSVSA cu domnul Josan Lucian Laurențiu, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor
Vineri 25 iunie 2021 Primirea vizitei ambasadorului Republicii Socialiste Vietnam, E.S. Domnul Dang Tran Phong
Vineri 25 iunie 2021 Ședință de lucru pe tema alegerilor parțiale
Joi 24 iunie 2021 Întâlnire de lucru la sediu ISJ Hunedoara.
Miercuri 23 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Cosmin Liviu Pătrânjan, Inspector general al Direcției Regionale Antifraudă Fiscală 5 Deva
Miercuri 23 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Radu Aron, șeful Biroului Vamal Hunedoara
Marți 22 iunie 2021 Participare la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în vederea aprobării “Planului județean de măsuri și acțiuni pentru atenuarea efectelor temperaturilor ridicate pe anul 2021”
Marți 22 iunie 2021 Verificare desfășurare examene din cadrul Evaluării Naționale în județul Hunedoara
Marți 22 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei General Berthelot
Marți 22 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Peștișu Mic
Marți 22 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, STS Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Marți 22 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Czane Maria, director Oficiul județean de Poștă Hunedoara.
Marți 22 iunie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 20 iunie 2021 Primirea vizitei Președintelui Camerei Deputaților, domnul Ludovic Orban.
Sâmbătă 19 iunie 2021 Primirea vizitei de lucru a domnului Adrian Oros, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Vineri 18 iunie 2021 Primirea vizitei de lucru a domnului Adrian Oros, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Vineri 18 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentantul OCPI Hunedoara.
Vineri 18 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Șoimuș.
Vineri 18 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Crișan Radu, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Vineri 18 iunie 2021 Întâlnire de lucru la sediul DSVSA cu domnul Josan Lucian Laurențiu, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Joi 17 iunie 2021 Primirea vizitei de lucru a premierului României, domnul Florin Cîțu.
Miercuri 16 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Balșa.
Miercuri 16 iunie 2021 Întâlnire de lucru la sediul DSVSA cu domnul Josan Lucian Laurențiu, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Miercuri 16 iunie 2021 Prezentarea proiectelor Instituției Prefectului, „DEZVOLTĂM HUNEDOARA” și ”PROMOVĂM HUNEDOARA”, în cadrul unei întâlniri cu agenții economici din județul Hunedoara. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Hunedoara.
Miercuri 16 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Bunila.
Miercuri 16 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara
Miercuri 16 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Șincovici Cristian, șef serviciu SPCRPCIV Hunedoara și domnul Mocan Florin , șef serviciu SPCP Hunedoara.
Marți 15 iunie 2021 Participare la emisiunea „În lumina adevărului” la postul de televiziune INFO HD.
Marți 15 iunie 2021 Vizită la compania „ArcelorMittal” S.A. Hunedoara.
Luni 14 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Lăpugiu de Jos.
Luni 14 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu directorul Direcției Județene pentru Cultură Hunedoara, domnul Brândușa Mircea Călin.
Luni 14 iunie 2021 Întâlnire de lucru la sediul DSVSA cu domnul Josan Lucian Laurențiu, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Luni 14 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții DAJ Hunedoara, APIA Hunedoara, OJFIR Hunedoara, ANIF Hunedoara.
Luni 14 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 14 iunie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 11 iunie 2021 Conferință de presă susținută de delegația oficială și de prefectul Călin Petru Marian.
Vineri 11 iunie 2021 Întâlnirea doamnei Raluca Turcan, ministrul muncii și protecției sociale cu directorii instituțiilor publice hunedorene ale Ministerului Muncii și Protecției Sociale
Vineri 11 iunie 2021 Participare împreună cu Ministrul Muncii și Protecției Sociale, doamna Raluca Turcan la deschiderea Bursei locurilor de muncă, organizată de A.J.O.F.M. pe platoul din Piața Unirii din Deva.
Vineri 11 iunie 2021 Vizită împreună cu Ministrul Muncii și Protecției Sociale, doamna Raluca Turcan la un important agent economic din Deva, „EUROSPORT DHS” S.A.
Vineri 11 iunie 2021 Participare la emisiunea transmisă de televiziunea Mondo Tv și realizată de Ionuț Drăgotesc.
Joi 10 iunie 2021 Participare la o întâlnire de mediere între locuitori ai satului Mintia, din comuna Vețel, pe de-o parte, și reprezentanți ai beneficiarului și constructorului tronsonului de cale ferată de mare viteză care traversează localitatea, pe de altă parte.
Joi 10 iunie 2021 Participare la sărbătorirea Zilei Eroilor la Cimitirul Eroilor din municipiul Deva.
Joi 10 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara
Miercuri 9 iunie 2021 Participare la startul oficial al competiției Hard Enduro – ”EnduroPanorama” 2021.
Miercuri 9 iunie 2021 Participare la întâlnirea conducerii Agenției pentru dezvoltare Regională Vest cu primarii din județul Hunedoara, desfășurată la Inspectoratul Școlar Județean.
Marți 8 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Șoimuș.
Marți 8 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara.
Marți 8 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bretean Ovidiu Dorel, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Hunedoara precum și cu doamna Barabaș Georgeta, director executiv Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara.
Marți 8 iunie 2021 Participare la emisiunea „La subiect”, transmisă de postul de televiziune „UNU TV”.
Luni 7 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara precum și cu domnul Bozdog Adrian, director ITM Hunedoara.
Luni 7 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Bulzeștii de Sus.
Luni 7 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Blăjeni.
Luni 7 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara  precum și CJAS Hunedoara.
Luni 7 iunie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 6 iunie 2021 Participare la vaccinare în comuna Teliucu Inferior.
Sâmbătă 5 iunie 2021 Participare la centrul mobil de vaccinare în satul Țebea, comuna Baia de Criș.
Vineri 4 iunie 2021 Participare la acțiunea de vaccinare împotriva „COVID 19” a jandarmilor, polițiștilor și pompierilor hunedoreni la centrul „Drive Through” din Deva.
Vineri 4 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bretean Ovidiu Dorel, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Hunedoara
Vineri 4 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Ienea Chirilă Amar Oliver, inspector șef Garda Forestieră – Centru Regional Timișoara.
Joi 3 iunie 2021 Participare la festivitatea de absolvire a liceului la Colegiul Național „Decebal” din Deva
Joi 3 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Luncoiu de Jos.
Joi 3 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bozdog Adrian, director ITM Hunedoara.
Joi 3 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Peștișu Mic.
Joi 3 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Corici Sorin, șeful Sistemului  Hidrotehnic Independent Petroșani.
Joi 3 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu inginerul șef al SC ENEL DISTRIBUȚIE BANAT SA, Unitatea Teritorială Rețea Deva, domnul Codrin Iovescu.
Joi 3 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Octavian Băgescu, director executiv AJPIS Hunedoara.
Miercuri 2 iunie 2021 Verificări pe teren pe tema vaccinării împotriva COVID-19.
Miercuri 2 iunie 2021 Întâlnire cu investitori din județul Hunedoara.
Miercuri 2 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentantul Direcției Județene de Statistică Hunedoara, respectiv a Direcției pentru Agricultură a jud. Hunedoara.
Marți 1 iunie 2021 Activități specifice funcției.
Luni 31 mai 2021 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință susținută de Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, domnul Raed Arafat.
Luni 31 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, STS Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 31 mai 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 30 mai 2021 Participare la acțiunea de informare a populației, referitoare la activitatea D.G.A la centrul de vaccinare „Drive Through”.
Sâmbătă 29 mai 2021 Vizita la „Târgul European al Castelelor” organizat la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara.
Vineri 28 mai 2021 Vizitarea a două importante obiective de investiții în domeniul infrastructurii pentru activități sportive: Complexul Sportiv „Michael Klein din municipiul Hunedoara și Baza sportivă de tip 1 – Complex Sportiv „JIUL” din Petroșani împreună cu domnul Attila Cseke, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Vineri 28 mai 2021 Discuții despre finanțarea proiectelor de dezvoltare locală și prevederile Programului Național de Redresare și Reziliență împreună cu domnul Attila Cseke, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și primarii din județul Hunedoara.
Vineri 28 mai 2021 Primirea vizitei domnului Attila Cseke, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Joi 27 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 27 mai 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Miercuri 26 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Miercuri 26 mai 2021 Întâlnire de lucru cu conducerea Camerei de Comerț și Industrie Hunedoara, reprezentată de Viorel Arion, președinte și Crinela Gafton, director.
Miercuri 26 mai 2021 Acordare interviu postului de televiziune UnuTV.
Miercuri 26 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții Gărzii Forestiere Județene Hunedoara.
Miercuri 26 mai 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Râu de Mori și primarul comunei Beriu.
Miercuri 26 mai 2021 Participare la ședința comisiei județene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor – Hunedoara
Marți 25 mai 2021 Întâlnire de lucru în comuna Buceș pe tema stadiul investiției „Barajul de la Mihăileni” și situația lucrărilor de prevenire a inundațiilor frecvente din localitățile de pe Valea Crișului Alb.
Marți 25 mai 2021 Participare la administrarea a dozei cu numărul 10.000 de vaccin împotriva „COVID 19” la centrul „Drive Through” – Deva
Luni 24 mai 2021 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință susținută de ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Nicolae Bode pe tema vaccinării împotriva Covid-19.
Luni 24 mai 2021 Acordarea de interviu telefonic Radio Color Orăștie.
Luni 24 mai 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Blăjeni.
Luni 24 mai 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Veronica Topor, director APIA Hunedoara
Luni 24 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 24 mai 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni 24 mai 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Ilia.
Duminică 23 mai 2021 Participare la deschiderea în incinta „Complexului Comercial – Bălata” din comuna Șoimuș, a  centrului mobil unde s-au putut imuniza cei care au vizitat complexul și au dorit să se vaccineze.
Sâmbătă 22 mai 2021 Discuții cu personalul medical de la Centrul de Vaccinare din Orăștie.
Sâmbătă 22 mai 2021 Participare la acțiunea de imunizare la Castelul Corvinilor, la Centrul „Drive Through” unde s-a vaccinat o parte a personalului care lucrează în „HORECA”.
Sâmbătă 22 mai 2021 Participare centrul mobil de vaccinare din comuna Pui.
Vineri 21 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Vineri 21 mai 2021 Depunere de coroană de flori din partea Instituției Prefectului, la bustul lui Constantin Bursan, deputat liberal în perioada interbelică și ctitor al Catedralei „Sfinții Împărați Constantin și Elena” și al Palatului Administrativ din Hunedoara.
Joi 20 mai 2021 Participare la centrul de vaccinare ”Drive Through”, operațional în parcarea „Shopping City Deva”, pentru vaccinarea fotbaliștilor, antrenorilor și arbitrilor hunedoreni.
Joi 20 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bretean Ovidiu Dorel, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Hunedoara
Joi 20 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Zaharia Marian din cadrul Autorității Electorale Permanente.
Joi 20 mai 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Vorța și primarul comunei Crișcior.
Joi 20 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Surgent Marius, directorul Casei Județene de Pensii Hunedoara
Joi 20 mai 2021 Intervenție telefonică la postul de televiziune B1 Tv.
Miercuri 19 mai 2021 Coordonarea acțiunilor structurilor de urgență implicate în gestionarea situațiilor generate de fenomenele meteo periculoase, în zona afectată din comunele Buceș, Vața de Jos și Baia de Criș.
Marți 18 mai 2021 Participare la prima acțiune din cadrul proiectului „DEZVOLTĂM HUNEDOARA”, organizată la compania „Philips Orăștie” unde au avut loc discuții cu întreaga echipă de conducere a firmei.
Marți 18 mai 2021 Participare la festivitatea de premiere a echipei de handbal feminin CSM Deva care a promovat în prima ligă valorică: „Liga Florilor”.
Marți 18 mai 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Râu de Mori.
Luni 17 mai 2021 Întâlnire de lucru la sediul APIA Hunedoara.
Luni 17 mai 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Lăpugiu de Jos.
Luni 17 mai 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei General Berthelot.
Luni 17 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 17 mai 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 16 mai 2021 Participare la deschiderea centrului mobil de vaccinare împotriva „COVID -19”  în comuna Teliucu Inferior.
Sâmbătă 15 mai 2021 Deschidere centru de vaccinare de la Castelul Corvinilor din Hunedoara.
Vineri 14 mai 2021 Verificare centre de vaccinare din județul Hunedoara.
Vineri 14 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții SGA Hunedoara și a Drumurilor Naționale Hunedoara.
Vineri 14 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții HORECA Hunedoara.
Vineri 14 mai 2021 Participare la conferința de deschidere a acțiunilor din cadrul proiectului „SICO – HD – Servicii Integrate pentru Comunitatea marginalizată din municipiul Hunedoara”
Joi 13 mai 2021 Participare alături de echipa medicală coordonată de dr. Ștefan Repede, atât la centrul temporar organizat la Primăria Bunila cât și în satul Poienița Voinii unde vaccinarea s-a desfășurat la gospodăriile locuitorilor care s-au înscris pe liste.
Miercuri 12 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții PHILIPS Orăștie.
Miercuri 12 mai 2021 Verificare stadiul lucrărilor pentru două importante investiții în infrastructura rutieră a județului Hunedoara, aflate pe raza comunei Buceș
Miercuri 12 mai 2021 Înmânarea titlurilor de proprietate unor locuitori ai comunei hunedorene Blăjeni.
Miercuri 12 mai 2021 Participare la startul campaniei, la centrul de vaccinare operațional pentru o zi, la unitatea de învățământ din Deva.
Miercuri 12 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Ciobanu Ionel, director executiv al Casei Județene de Pensii Hunedoara.
Marți 11 mai 2021 Întâlnire de lucru la sediul A.P.I.A. Hunedoara cu conducerea instituției, pentru a analiza situația depunerilor din județul Hunedoara, inclusiv pentru a fi găsite soluții la unele solicitări ale fermierilor.
Marți 11 mai 2021 Participare la postul de televiziune UNU TV Deva la emisiunea „La subiect” – realizator Petronela Tămaș
Marți 11 mai 2021 Participare la postul de televiziune  Antena 3 Deva – emisiunea „Ora Exactă”- realizator Alexandru Gruian
Marți 11 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Marius Sârb, Manager Asociația Intercomunitară GAL Țara-Zarandului.
Marți 11 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Marți 11 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara.
Luni 10 mai 2021 Vizită la Direcția pentru Agricultură Județeană pentru a urmări și analiza împreună cu directorul instituției, Claudiu Grama, modul în care se va desfășura RECENSĂMÂNTUL GENERAL AGRICOL în județul Hunedoara.
Luni 10 mai 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Veronica Topor, director APIA Hunedoara
Luni 10 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul ing. Radu Gagea, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Luni 10 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 10 mai 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 9 mai 2021 Participare la vaccinarea motocicliștilor la centrul de vaccinare „Drive Through”, operațional în parcarea „Shopping City Deva”.
Duminică 9 mai 2021 Participare la unitatea militară din Deva unde, în prezența oficialităților locale și județene și a parlamentarilor, s-a desfășurat ceremonialul dedicat celor trei evenimente istorice sărbătorite astăzi: Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Europei și Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial.
Sâmbătă 8 mai 2021 Participare la Concertul simfonic dedicat Zilei Europei și intitulat „Summit-ul Muzical European” organizat de Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, în colaborare cu Filarmonica de Stat din Sibiu.
4-7 mai 2021 Concediul de odihnă legal
Luni 3 mai 2021 Asigurare permanență – zilele de sărbătoare legală.
Duminică 2 mai 2021 Asigurare permanență – zilele de sărbătoare legală.
Sâmbătă 1 mai 2021 Asigurare permanență – zilele de sărbătoare legală.
Vineri 30 aprilie 2021 Asigurare permanență – zilele de sărbătoare legală.
Joi 29 aprilie 2021 Verificarea modului în care se desfășoară activitatea de comerț în piața agroalimentară din municipiul Deva cu prilejul sărbătorilor pascale.
Miercuri 28 aprilie 2021 Participare la discuții cu directorul D.S.P. Sibiu, col. Daniel Chelcea, referitoare la organizarea Centrului de vaccinare din mașină, operațional în parcarea Complexului Comercial „Shopping City Deva”, ca exemplu pentru o inițiativă asemănătoare în Sibiu.
Miercuri 28 aprilie 2021 Participare la deschiderea Centrului mobil de vaccinare la SC „REVA” SA Simeria.
Miercuri 28 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 27 aprilie 2021 Participare la o consultare în sistem videoconferință, organizată de premierul Florin Cîțu împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Temele discutate au fost referitoare la pregătirile autorităților pentru ca participarea populației la evenimentele ce vor avea loc cu prilejul sărbătorilor de Paște să beneficieze de toate măsurile de protecție și siguranță sanitară, în condițiile actuale ale stării de alertă.
Marți 27 aprilie 2021 Deplasare în municipiul Hunedoara împreună cu directorul DSP, Sebastian Mezei, pentru debutul acțiunii de vaccinare a 250 persoane, în centrul mobil amenajat pentru o zi la restaurantul WERK din Hunedoara, pentru salariații grupului de firme „Micro Mega HD” SA
Marți 27 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu primari ai localităților hunedorene și reprezentanți ai „Administrației Bazinale de Apă – Mureș”. Directorul general al A.B.A. Mureș, Cosmin Butiulca și directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Hunedoara, Aura Lăsconi, au prezentat programul și propunerile de lucrări tehnice pentru prevenirea inundațiilor și amenajări hidrotehnice, finanțate din surse proprii sau bugetare.
Luni 26 aprilie 2021 Participare la centrul de vaccinare „Drive Through” pentru a urmări desfășurarea activității de vaccinare.
Luni 26 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Vorța, Certeju de Sus, Orăștioara, respectiv orașul Hațeg și Municipiul Deva.
Luni 26 aprilie 2021 Întâlnire cu Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, la care a participat și Preasfințitul Părinte Nestor Hunedoreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei.
Luni 26 aprilie 2021 Participare la emisiunea „Cea mai bună dimineață” difuzată de postul de televiziune Info HD.
Luni 26 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 26 aprilie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 25 aprilie 2021 Participare la centrul de vaccinare „Drive Through” pentru a urmări desfășurarea activității, împreună cu echipele instituțiilor implicate în organizare: DSP, Primăria Deva, Crucea Roșie, Serviciul de Ambulanță și Inspectoratele de Poliție, Jandarmi și pentru Situații de Urgență.
Sâmbătă 24 aprilie 2021 Participare la centrul de vaccinare „Drive Through” pentru a urmări desfășurarea activității, împreună cu echipele instituțiilor implicate în organizare: DSP, Primăria Deva, Crucea Roșie, Serviciul de Ambulanță și Inspectoratele de Poliție, Jandarmi și pentru Situații de Urgență.
Vineri 23 aprilie 2021 Verificarea stadiului pregătirilor pentru deschiderea Centrului de vaccinare de tip „Drive Through„ – direct din mașină, primul din țară, amenajat în parcarea Complexului Comercial „Shopping City Deva”.
Vineri 23 aprilie 2021 Participarea la ceremonialul organizat cu prilejul „ZILEI FORȚELOR TERESTRE DIN ROMÂNIA” la Unitatea Militară din Deva.
Joi 22 aprilie 2021 Participare la discuții cu reprezentanții sindicatelor miniere și ai pensionarilor din Valea Jiului. La aceste discuții au participat doamna Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale precum și doamna Vetuța Stănescu,deputatul PNL de Hunedoara.
Joi 22 aprilie 2021 Participare la redeschiderea Centrului de Zi – Petrila, al organizației „SALVAȚI COPIII” – Filiala Hunedoara. La eveniment au participat doamna Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale precum și doamna Vetuța Stănescu,deputatul PNL de Hunedoara.
Joi 22 aprilie 2021 Primirea vizitei doamnei Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale.
Joi 22 aprilie 2021 Participare la comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor – Hunedoara.
Miercuri 21 aprilie 2021 Participare on-line la ședința de lucru cu conducerea MAI
Miercuri 21 aprilie 2021 Întâlnire de lucru pentru deschiderea centrului de vaccinare de tip „Drive Through” – vaccinare direct din mașină în parcarea Centrului Comercial „Deva Shopping City”.
Miercuri 21 aprilie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Marți 20 aprilie 2021 Deplasare la centru fix de vaccinare în incinta „Centrului de Afaceri” din Simeria și discuții  cu managerul Spitalului General CF Simeria despre situația medicală a unității suport COVID.
Marți 20 aprilie 2021 Participare conferință de presă în vederea deschiderii centrului de vaccinare de tip „Drive Through” – vaccinare direct din mașină în parcarea Centrului Comercial „Deva Shopping City”.
Marți 20 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu inspectorul general de la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara
Luni 19 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Ilia
Luni 19 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Crișcior
Luni 19 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Rapoltu Mare
Luni 19 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 19 aprilie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 17 aprilie 2021 Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian a fost prezent alături de primarul comunei Vața de Jos, Liviu Ioan Lință, la înmânarea „Titlurilor de proprietate” prevăzute de legile fondului funciar.
Sâmbătă 17 aprilie 2021 Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian a participat la întâlnirea organizată de primarii comunelor Vața de Jos, județul Hunedoara și Petriș, județul Arad, cu scopul de a analiza posibilele colaborări pentru punerea în valoare a „Drumului Regelui” având în vedere dezvoltarea durabilă dar și modalitatea de obținere de finanțări pentru acest drum care unește cele două unități administrativ teritoriale și cele două județe. Cu acest prilej a fost prezentat și semnat PROTOCOLUL DE COLABORARE” dintre cele două primării, în vederea dezvoltării mediului socio-economic din cele două comune.
Sâmbătă 17 aprilie 2021 Participare la deschiderea centrelor mobile de vaccinare în localitățile Luncoiu de Jos (inclusiv pentru Vălișoara), Sălașu de Sus (pentru zona Țara Hațegului) și Pestișu Mic.  În cele 3 centre locuitorii care s-au înscris pe liste au fost vaccinați cu prima doză a vaccinului anti ”COVID 19”.
Vineri 16 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanți de la Primăria municipiului Deva
Vineri 16 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 15 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 15 aprilie 2021 Semnarea „Acordului de parteneriat ” pentru implementarea Proiectului “Măsuri de creștere a incluziunii și abilitării romilor din județul Hunedoara.
Marți 13 aprilie 2021 Deplasare la București la Ministerul Afacerilor Interne 13-14 aprilie 2021
Luni 12 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Boșorod
Luni 12 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Bătrâna
Luni 12 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 12 aprilie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni 12 aprilie 2021 Participarea la CJSU online – ridicare carantină în municipiul Brad și orașul Simeria
Sâmbătă 10 aprilie 2021 Participare la acțiunea „CARAVANE MOBILE DE VACCINARE ÎN JUDEȚUL HUNDEOARA” în localitățile Peștișu Mic și Geoagiu unde au fost vaccinați  cu cea de-a doua doză de vaccin anti COVID-19, aproape 600 locuitori din cele două zone.
Vineri 9 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu primarii din județ Hunedoara, evenimentul a avut loc la Casa de Cultură „Drăgan Muntean” Deva
Vineri 9 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Maria Mareș, președinte ANOFM, doamna Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara
Vineri 9 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Veronica Topor, director APIA Hunedoara
Joi 8 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții DSP Hunedoara, Colegiul Medicilor Hunedoara., Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara
Joi 8 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 8 aprilie 2021 Verificarea centrului de vaccinare din comuna Ilia pentru deschiderea centrului de vaccinare aflat la Sala de sport din Ilia și măsurile luate pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare în cele mai bune condiții,
Miercuri 7 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Șincovici Cristian, șef serviciu SPCRPCIV Hunedoara.
Miercuri 7 aprilie 2021 Interviu acordat postului de televiziune Antena 3 Deva.
Marți 6 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul prof. Pârvan Ilie, inspector școlar general
Marți 6 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu Asociația pentru educația liberă a cetățenilor-proiect „Creșterea incluziunii Romilor”
Marți 6 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul David Adrian Nicolae, director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.
Marți 6 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 6 aprilie 2021 Ședință reprezentanți comuna Burjuc
Luni 5 aprilie 2021 Deplasare la Spitalul Județean de Urgență Deva -analiză situație medicală.
Luni 5 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul primar al comunei Vorța.
Luni 5 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Zoltan Pogocsan, viceprimarul municipiului Deva.
Luni 5 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Tomuța Geta, director AJOFM Hunedoara
Luni 5 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Veronica Topor, director APIA Hunedoara
Luni 5 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bozdog Adrian, director ITM Hunedoara
Luni 5 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 5 aprilie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 3 aprilie 2021 Deschiderea centrelor de vaccinare din comunele Șoimuș și Vața de Jos.
Vineri 2 aprilie 2021 Participarea la CJSU online.
Vineri 2 aprilie 2021 Participare la conferință de presă împreună cu doamna Vetuța Stănescu, deputat PNL și domnul Iacob Ridzi Florin-Tiberiu, primarul municipiului Petroșani.
Vineri 2 aprilie 2021 Acordare interviu postului de televiziune InfoHD
Vineri 2 aprilie 2021 Întâlnire de lucru la sediul DSVSA cu domnul Josan Lucian Laurențiu, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Joi 1 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul David Adrian Nicolae, director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.
Joi 1 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 1 aprilie 2021 Întâlnire cu reprezentanții tuturor instituțiilor publice și de stat cu atribuții în activitatea de depozitarea, transportul și sortarea deșeurilor menajere precum și protecția mediului.
Miercuri 31 martie 2021 Participare la emisiunea „ORA EXACTĂ” difuzată de televiziunea „Antena 3” – Deva
Miercuri 31 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Gușe Emanuel, director ANRSC Hunedoara.
Miercuri 31 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 31 martie 2021 Ședință de lucru cu domnul col. Cîrmaci Narcis, șef oficiu Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale Hunedoara.
Marți 30 martie 2021 Participare la emisiunea „În lumina adevărului” a postului de televiziune „INFO HD”
Marți 30 martie 2021 Verificarea secției ATI a spitalului municipiului Orăștie.
Marți 30 martie 2021 Participare la semnarea Acordului de colaborare pentru implementarea proiectului „Școală și Carieră – Fii meseriaș” care se va derula la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva.
Marți 30 martie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Marți 30 martie 2021 Participare la emisiunea “Cafeaua de la ora 11”  la “Radio Color” Orăștie.
Luni 29 martie 2021 Întâlnire de lucru pe tema integrării romilor.
Luni 29 martie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Bănița.
Luni 29 martie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Peștișu Mic.
Luni 29 martie 2021 Ședință de lucru cu reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara și a Primăriei Municipiului Deva.
Luni 29 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 29 martie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 27 martie 2021 Participare la vaccinarea împotriva COVID-19 în comuna Băița și Certeju de Sus.
Vineri 26 martie 2021 Ședință de lucru pe tema rezilienței cu Primăria Municipiului Deva.
Vineri 26 martie 2021 Ședință de lucru cu reprezentanții CFR și FCC Astaldi.
Vineri 26 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Joi 25 martie 2021 Participare la ședință de lucru la sediul Inspectoratului Școlar Județean, cu tema proiecte finanțate din fonduri nerambursabile în județul Hunedoara, cu participarea domnului Iulian Bucătaru, director adjunct al CRFIR 5 Timișoara și reprezentanții AFIR.
Joi 25 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Marius Sârb, Manager Asociația Intercomunitară G.A.L. Țara-Zarandului precum și domnul Iulian Bucătaru, director adjunct al CRFIR 5 Timișoara.
Joi 25 martie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Iacob Mihaela, director executiv Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.
Joi 25 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 25 martie 2021 Participare ședință fond funciar.
Joi 25 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul ing. Radu Gagea, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Miercuri 24 martie 2021 Ședință de lucru cu reprezentanți ai Hidroelectrica, ENEL Hunedoara și primăria Râu de Mori.
Miercuri 24 martie 2021 Verificare implementare măsuri carantinare orașul Simeria.
Miercuri 24 martie 2021 Participare la emisiunea „LA SUBIECT”, transmisă de televiziunea „UNU TV”
Marți 23 martie 2021 Verificare centru de vaccinare din municipiul Vulcan.
Marți 23 martie 2021 Participare la emisiune la postul de televiziune ”MONDO TV”
Marți 23 martie 2021 Primirea vizitei domnului Nechita-Stelian DOLHA, prefect al județului Bistrița-Năsăud.
Marți 23 martie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Aurica Lăsconi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Hunedoara.
Marți 23 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 23 martie 2021 Ședință de lucru la sediul Consiliului Județean Hunedoara cu managerii de spitale din județ.
Marți 23 martie 2021 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință privind evaluarea activității MAI.
Luni 22 martie 2021 Verificarea organizării simulării examenului de bacalaureat 2021  la centrul de examinare de la Colegiul Național „Decebal” din Deva..
Luni 22 martie 2021 Interviu comun televiziuni județul Hunedoara.
Luni 22 martie 2021 Participare la ședința în sistem videoconferință susținută de prim-ministru, domnul Florin Vasile Cîțu și ministrul MAI, domnul Lucian Nicolae Bode.
Luni 22 martie 2021 Participare la ședința CJSU Hunedoara.
Luni 22 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 22 martie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 20 martie 2021 Participare la vaccinarea împotriva „COVID-19” în comuna Peștișu Mic.
Sâmbătă 20 martie 2021 Participare la vaccinarea împotriva „COVID-19” în orașul Geoagiu.
Vineri 19 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Vineri 19 martie 2021 Întâlnire de lucru pe tema tranziție justă împreună cu reprezentanții CEH Hunedoara.
Vineri 19 martie 2021 Acordarea unui interviu postului de televiziune Info HD.
Vineri 19 martie 2021 Întâlnire de lucru la sediul DSVSA cu domnul Josan Lucian Laurențiu, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Vineri 19 martie 2021 Participare la ședința în sistem videoconferință cu ocazia Zilei Pașaportului Românesc.
Joi 18 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 18 martie 2021 Întâlnire de lucru în cadrul proiectului desfășurat pentru învățământul dual „Școală și Carieră – Fii Meseriaș!”
Miercuri 17 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 17 martie 2021 Întâlnire online de lucru cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici.
Marți 16 martie 2021 Întâlnire de lucru cu Primăria Municipiului Deva, DSP Hunedoara, IPJ Hunedoara și DSVSA Hunedoara.
Marți 16 martie 2021 Participare la ședință de lucru în sistem videoconferință cu participarea doamnei Irina Alexe, Secretar de Stat pentru relația cu instituțiile prefectului și domnul Raed Arafat, Secretar de Stat Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență cu referire la coordonarea activității la nivelul Instituției Prefectului.
Luni 15 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Victor Arion, directorul general al societății APAROD SA Deva
Luni 15 martie 2021 Participare la emisiunea „Cea mai bună dimineață” difuzata de postul de televiziune Info HD.
Luni 15 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 15 martie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 13 martie 2021 Întâlnire de lucru la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva cu tema „Bani europeni pentru dezvoltarea județului Hunedoara” PROGRAMUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ.
Vineri 12 martie 2021 Participarea la emisiunea „Cu adevărul pe masă” difuzată de postul online Știri Hunedoara TV.
Vineri 12 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentantul Arhivelor Naționale, domnul Nicolae Ciuciu.
Vineri 12 martie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Barabaș Georgeta, director executiv Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara.
Vineri 12 martie 2021 Participare la campania „Vinerea verde”, lansată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.
Joi 11 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 11 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Joi 11 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul ing. Radu Gagea, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Joi 11 martie 2021 întâlnire de lucru cu viceprimarul comunei Sarmisegetusa.
Miercuri 10 martie 2021 Participare la emisiunea „ORA EXACTĂ”, difuzată de televiziunea „ANTENA 3 – DEVA”.
Miercuri 10 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 10 martie 2021 Întâlnire de lucru cu conducerea CEH Hunedoara.
Miercuri 10 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Șincovici Cristian, șef serviciu SPCRPCIV Hunedoara.
Miercuri 10 martie 2021 Participare la ședință în sistem videoconferință împreună cu CNCAV și INSP pe tema vaccinării împotriva Covid-19.
Marți 9 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentantul Inspectoratului IPJ Hunedoara
Marți 9 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Marius Sârb, Manager Asociația Intercomunitară GAL Țara-Zarandului
Marți 9 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Marți 9 martie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni 8 martie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara.
Luni 8 martie 2021 Participare la ședință de lucru în cadrul Consiliului Județean Hunedoara cu privire la punctul UPU de la Călan, începând din luna aprilie.
Luni 8 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Duminică 7 martie 2021 Participare la Sfânta Liturghie Arhierească, în cadrul căreia Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nestor Dinculeană, ales de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în slujirea de Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei, a fost hirotonit în treapta de arhiereu.
Sâmbătă 6 martie 2021 Participare la vaccinarea împotriva „COVID-19” în comuna Certeju de Sus.
Vineri 5 martie 2021 Participare la emisiunea „REPLICA TA”, difuzată de postul de televiziune ”INFO HD”.
Vineri 5 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Vineri 5 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Joi 4 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 4 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul prof. Pârvan Ilie, inspector școlar general
Joi 4 martie 2021 Ceremonia de învestire în funcția de Prefect al județului Hunedoara a domnului Călin Petru MARIAN conform H.G. 189/2021
Miercuri 3 martie 2021 Începând cu data de 03.03.2021 dl. Prefect Călin Petru Marian și-a încetat exercitarea funcției publice conform H.G. 86/2021
Miercuri 3 martie 2021 Interviu acordat postului de televiziune Antena 3 Deva.
Miercuri 3 martie 2021 Participare la emisiunea informativă realizată de Marius Dragomir la Radio “BIG FM”
Marți 2 martie 2021 Participare la ședință de lucru în cadrul Consiliului Județean Hunedoara cu privire la efectuarea gărzilor la punctul UPU de la Călan, începând din luna aprilie.
Luni  1 martie 2021 Participare la deschiderea centrului de vaccinare din cadrul Sălii de sport comunitare din orașul Hațeg.
Luni  1 martie 2021 Participare la emisiunea „LA SUBIECT” transmisă de postul de televiziune ”UNU TV”
Luni  1 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni  1 martie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni  1 martie 2021 Participare la startul campaniei pentru depunerea Cererii Unice de Plată, la Centrul Județean Hunedoara al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.
Vineri 26 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Movileanu Silvia, director executiv al Direcției Județene de Statistică Hunedoara.
Vineri 26 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul prof. Pârvan Ilie, inspector școlar general
Vineri 26 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul ing. Radu Gagea, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Joi 25 februarie 2021 Ședință de lucru la Consiliul Județean pentru a analiza problema asigurării gărzilor la extensia Unității de Primiri Urgențe (UPU) din orașul Călan.
Joi 25 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara.
Joi 25 februarie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Luni 22 februarie 2021 Deplasare la București în perioada 22.02-24.02.2021, pentru întâlnire de lucru la Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Energiei și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
Luni 22 februarie 2021 Primirea delegației angajaților de la termocentrala Mintia.
Sâmbătă 20 februarie 2021 Participare la acțiunea de vaccinare împotriva „COVID-19”, la Costești, în comuna Orăștioara de Sus.
Vineri 19 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu inginerul șef al SC ENEL DISTRIBUȚIE BANAT SA, Unitatea Teritorială Rețea Deva, domnul Jurca Viorel.
Vineri 19 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Vineri 19 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara
Vineri 19 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul ing. Radu Gagea, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Joi 18 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Movileanu Silvia, director executiv al Direcției Județene de Statistică Hunedoara.
Joi 18 februarie 2021 Participare la prezentarea ”Raportului de Activitate al Departamentului pentru Situații de Urgență și al instituțiilor aflate în coordonarea acestuia, aferent anului 2020”, transmisă de la Ministerul Afacerilor Interne.
Joi 18 februarie 2021 Acordarea unui interviu postului de televiziune UnuTV
Miercuri 17 februarie 2021 Deplasare în Valea Jiului pentru întâlnire cu minerii care au refuzat să înceapă lucrul.
Marți 16 februarie 2021 Întâlnire cu vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, domnul Lucian Stanciu.
Marți 16 februarie 2021 Verificarea modului în care se desfășoară vaccinarea populației în orașul Călan la centrul medical care și-a început activitatea luni, 15 februarie.
Luni 15 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Luni 15 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 15 februarie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 12 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții primăriei comunei Vața de Jos și reprezentanții primăriei comunei Buceș.
Vineri 12 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu managerii firmei „ArcelorMittal” S.A. Hunedoara, domnii Amit Dasgupta și Pawar Dayananda-RaO
Vineri 12 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Joi 11 februarie 2021 Acordarea de interviu postului de televiziune Antena3 Deva.
Joi 11 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 10 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul prof. Pârvan Ilie, inspector școlar general
Miercuri 10 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul ing. Radu Gagea, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Miercuri 10 februarie 2021 Ședință a Comisiei de Dialog Social
Miercuri 10 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Gherman Petre Lucian, director general Compania Națională a Cuprului, Aurului și Fierului MINVEST SA Deva.
Marți 9 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 9 februarie 2021 Participare la prezentarea raportului de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate de către „CENTRUL de FORMARE INIȚIALĂ și CONTINUĂ al M.A.I. – Orăștie” în anul 2020.
Luni 8 februarie 2021 Participarea la emisiunea „ORA EXACTĂ” transmisă de postul de televiziune ”Antena 3” – Deva
Luni 8 februarie 2021 Participare la ședință de lucru cu medicii de familie din județul Hunedoara.
Luni 8 februarie 2021 Vaccinare doza a doua împotriva COVID 19.
Luni 8 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 8 februarie 2021 Verificare începere școală, Colegiul Național Decebal Deva.
Luni 8 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Josan Lucian Laurențiu, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Luni 8 februarie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 5 februarie 2021 Participare la ședința CJSU, în sistem online.
Vineri 5 februarie 2021 Participare la sediul din Petroșani al Complexului Energetic Hunedoara la o întâlnire cu liderii sindicatului „Muntele” din Valea Jiului, doamna Vetuța Stănescu – deputat PNL de Hunedoara, primarul municipiului Petroșani, domnul Tiberiu Iacob Ridzi și conducerea C.E.H. reprezentată de domnul Cristian Roșu – administrator special și domnul Samuel Dioane – director general.
Joi 4 februarie 2021 Întâlnire de lucru pe șantierul din Ilia al asocierii de firme „FCC Construccion” – „Astaldi” -„Convensa”.La această întâlnire a mai participat primarul comunei Ilia, domnul Marius Omotă.
Joi 4 februarie 2021 Participare la întâlnire a reprezentanților instituțiilor și firmelor implicate în dezvoltarea învățământului dual.
Joi 4 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 3 februarie 2021 Participarea la emisiunea „În lumina adevărului” transmisă de televiziunea „INFO HD”
Miercuri 3 februarie 2021 Acordarea unui interviu postului de televiziune Antena3 Deva.
Miercuri 3 februarie 2021 Participare la ședință de lucru în sistem videoconferință cu tema implementarea sistemului informațional de urmărire a materialului lemnos, SUMAL, cu participarea ministrului afacerilor interne, domnul Lucian Nicolae Bode, ministrul mediului, apelor și pădurilor, domnul Barna Tanczos și domnul Gelu Puiu, secretar de stat în Ministerul Mediului,. Apelor și Pădurilor.
Marți 2 februarie 2021 Participarea la emisiunea „SPUNE CE CREZI”, transmisă de postul de televiziune ”ServusHd TV”.
Marți 2 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul prof. Pârvan Ilie, inspector școlar general
Marți 2 februarie 2021 Acordare interviu postului de televiziune InfoHD
Marți 2 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Luni 1 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul dr. Leontin Stelian Laslău, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Luni 1 februarie 2021 Ședință de lucru a Grupului de suport tehnic.
Luni 1 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 1 februarie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Gafton Crinela, director Camera de Comerț și Industrie Hunedoara.
Luni
1 februarie 2021
Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 29 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara.
Vineri 29 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Iacob Mihaela, director executiv Oficiul Județean  pt. Finanțarea Investițiilor Rurale.
Joi 28 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 28 ianuarie 2021 Acordare interviu postului de televiziune InfoHD
Joi 28 ianuarie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Miercuri 27 ianuarie 2021 Verificarea centrului de vaccinare din Petroșani, amenajat în sala de sport a Școlii generale nr. 7
Miercuri 27 ianuarie 2021 Participare la emisiunea „PUNCTUL PE I” transmisă de postul de televiziune ”MONDO TV”
Miercuri 27 ianuarie 2021 Participare la întâlnirea între reprezentanţi ai minerilor pensionari din Valea Jiului la sediul din Petroşani al Ligii Pensionarilor Mineri
Miercuri 27 ianuarie 2021 Participare la emisiunea „EDIȚIE SPECIALĂ” transmisă de televiziunea „HD 365”
Miercuri 27 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 27 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara
Marți 26 ianuarie 2021 Ședință de lucru la sediul companiei „CTS Romania” – Deva privind sprijinirea dezvoltării învățământului dual în județul Hunedoara
Marți 26 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Luni 25 ianuarie 2021 Participare la emisiunea  „Ora exactă” a postului de televiziune Antena 3 Deva
Luni 25 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul dr. Leontin Stelian Laslău, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Luni 25 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul ing. Radu Gagea, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Luni 25 ianuarie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni 25 ianuarie 2021 Participare la evaluarea activității din 2020 a Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara.
Vineri 22 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru la Primăria comunei Râu de Mori, pentru a discuta despre proiectele de dezvoltare a stațiunii Râușor.
Joi 21 ianuarie 2021 Participarea la ședința organizată în sistem videoconferință pentru prezentarea Raportului „Biroului Zonal pentru Probleme Speciale” – Timiș, din cadrul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale (A.N.R.S.P.S.), pentru evaluarea activităților desfășurate în anul 2020. La ședința a participat ca invitată doamna Vetuța Stănescu – deputat de Hunedoara.
Miercuri 20 ianuarie 2021 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință organizată de Comitetul Național de Coordonare a Activitățiilor privind vaccinarea împotriva COVID 19.
Miercuri 20 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții constructorilor liniei de cale ferată de mare viteză, LOT 3, Simeria – Gurasada, asocierea „FCC Construccion” – „Astaldi” – „Convensa”.
Marți 19 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 19 ianuarie 2021 Acordarea unui interviu postului de televiziune Antena3 Deva.
Marți 19 ianuarie 2021 Ședință a Comisiei de Dialog Social
Luni 18 ianuarie 2021 Vaccinare în cadrul etapei a doua a campaniei naționale de vaccinare anti COVID-19 la Centrul de vaccinare din Deva, amenajat la Centrul cultural „Drăgan Muntean”.
Luni 18 ianuarie 2021 Participarea la evaluarea activității pentru anul 2020 al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Hunedoara în sistem videoconferință.
Luni 18 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru privind stadiul investiției în domeniul extractiv, lansată de compania „SAMAX” în nordul județului Hunedoara.
Luni 18 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 18 ianuarie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 16 ianuarie 2021 Deplasare la locul intervenției  tehnice pentru a se asigura că remedierea avariei de pe magistrala Mintia-Deva, se desfășoară eficient și rapid.
Vineri 15 ianuarie 2021 Întâlnire cu privire la stadiul lucrărilor de la Barajul Mihăileni și modul de rezolvare a unor probleme legate de documentațiile juridice necesare investiției. La această întâlnire au participat Traian Achim Mărcuș, primarul comunei Buceș, pe raza căreia se află cea mai mare suprafață a investiției și reprezentanți ai Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară și ai Direcției Silvice.
Vineri 15 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Aurica Lăsconi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Hunedoara.
Vineri 15 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul prof. Pârvan Ilie, inspector școlar general
Vineri 15 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Iacob Mihaela, director executiv Oficiul Județean  pt. Finanțarea Investițiilor Rurale.
Vineri 15 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul dr. Leontin Stelian Laslău, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Joi 14 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru privind stadiul investiției în domeniul extractiv, lansată de compania „SAMAX” în nordul județului Hunedoara.
Joi 14 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Joi 14 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 13 ianuarie 2021 Ședință de lucru pe tema învățământului dual cu reprezentanții instituțiilor de învățământ.
Miercuri 13 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 12 ianuarie 2021 Întâlnire cu membrii  Federației „SANITAS”, care au participat la o acțiune sindicală de pichetare a Prefecturii Hunedoara.
Marți 12 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara.
Marți 12 ianuarie 2021 Participare la emisiune la postul de televiziune UnuTV.
Marți 12 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Marcel Socol, directorul executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pt. Agricultură – Centrul Judeţean Hunedoara
Luni 11 ianuarie 2020 Întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Uniunii Județene C.N.S.R.L FRĂȚIA și ai Federației „SANITAS”, care face parte din Confederația Sindicală.
Luni 11 ianuarie 2020 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 11 ianuarie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 9 ianuarie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință organizată de Comitetul Național de Coordonare a Activitățiilor privind vaccinarea împotriva COVID 19.
Vineri 8 ianuarie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara.
Vineri 8 ianuarie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul dr. Leontin Stelian Laslău, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Vineri 8 ianuarie 2020 Ședință de lucru cu reprezentanții DSP Hunedoara.
Joi 7 ianuarie 2020 Întâlnire de lucru cu președintele Consiliului Județean Hunedoara, domnul Laurențiu Nistor.
Joi 7 ianuarie 2020 Înregistrare emisiune la postul de televiziune Antena 3 Deva.
Joi 7 ianuarie 2020 Acordarea unui interviu postului de televiziune Info HD.
Miercuri 6 ianuarie 2020 Întâlnire operativă cu reprezentanții structurilor MAI din Județul Hunedoara.
Miercuri 6 ianuarie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 5 ianuarie 2020 Participare la distribuirea tabletelor electronice către școlile hunedorene.
Marți 5 ianuarie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință sub conducerea Prim-ministrului României, domnul Florin Vasile CÎȚU, având ca temă Campania de vaccinare.
Marți 5 ianuarie 2020 Ședință de lucru cu reprezentanții DSP Hunedoara.
Luni 4 ianuarie 2021 Participare la emisiunea ”Actualitatea Hunedoreană” la postul de televiziune InfoHD, moderator Adrian Oprea.
Luni 4 ianuarie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 4 ianuarie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 2 ianuarie 2021 Verificarea respectării măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecțiilor cu COVID-19 și asigurarea distanțării fizice a persoanelor în stațiunea Straja din munții Retezat-Godeanu împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi „Decebal” Hunedoara
Miercuri 30 decembrie 2020 Participare la începerea campaniei de vaccinare anti COVID.
    În perioada 28.12.2020 – 31.12.2020 – Concediu legal de odihnă
Joi 24 decembrie 2020 Întâlnire operativă cu reprezentanții structurilor MAI din Județul Hunedoara.
Miercuri 23 decembrie 2020 Participare la ședință în sistem videoconferință.
Miercuri 23 decembrie 2020 Participare la ședința CJSU, în sistem online.
Miercuri 23 decembrie 2020 Ședință a Comisiei de Dialog Social
Marți 22 decembrie 2020 Participare la ședință în sistem videoconferință.
Marți 22 decembrie 2020 Ședință de lucru cu managerii și directorii medicali ai spitalelor din județ
Marți 22 decembrie 2020 Participare la ceremonialul comemorării Eroilor Martiri ai Revoluției din Decembrie
Luni 21 decembrie 2020 Participare la emisiunea  „Ora exactă” a postului de televiziune Antena 3 Deva
Luni 21 decembrie 2020 Participarea la la festivitatea de premiere a jandarmilor cu merite deosebite din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara.
Luni 21 decembrie 2020 Participare la trecerea paramedicilor hunedoreni  în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara, conform ordinului ministrului de interne Marcel Vela.
Luni 21 decembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 18 decembrie 2020 Acordare interviu postului de televiziune Antena 3 Deva
Vineri 18 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Vineri 18 decembrie 2020 Participare la ședința CJSU, în sistem online.
Vineri 18 decembrie 2020 Ședința Colegiului Prefectural.
Vineri 18 decembrie 2020 Ședință de lucru cu doamna Aurica Lăsconi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Hunedoara precum și domnul Moraru Lucian, adjunctul șefului de agenție a Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Hunedoara.
Joi 17 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu Reprezentantul asocierii „FCC Construction – Astaldi – Convensa”, domnul Christou Andreas însoțit de o delegaţie a constructorului tronsonului de cale ferată de mare viteză Gurasada – Simeria.
Joi 17 decembrie 2020 Ședința grupului de suport tehnic a CJSU pentru a analizat situația apărută în apropierea Autostrăzii A1 (secțiunea Deva – Orăștie) din cauza eroziunii unei porțiuni din malul râului Orăștie.
Joi 17 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Miercuri 16 decembrie 2020 Participarea la emisiunea postului de televiziune 7HD-Live.
Miercuri 16 decembrie 2020 Participare la înmânarea certificatelor doveditoare pentru senatorii și deputații hunedoreni aleși în urma scrutinului din 6 decembrie.
Miercuri 16 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu doamna judecător Stanciu Anca Lucia, președinte al Biroului Electoral de Circumscripție Nr. 22 Hunedoara.
Miercuri 16 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Vorța.
Miercuri 16 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Radu Igna,inspector șef al Inspectoratului județean în Construcții Hunedoara.
Marți  15 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul prof. Pârvan Ilie, inspector școlar general
Marți  15 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți  15 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu reprezentanții I.S.U. HD, I.P.J. HD, I.J.J. HD, Unitatea Militară Deva, precum și domnul Firczak Gheorghe, cu privire la Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății.
Luni 14 decembrie 2020 Participare la emisiunea „Cea mai bună Dimineață” a postului de televiziune Info HD, moderată de Dragoș Păscuță
Luni 14 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul ing. Radu Gagea, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Luni 14 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara, precum și cu domnul Col.Stângă Radu, comandant Servicii de Telecomunicații Speciale.
Luni 14 decembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 11 decembrie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință  privind starea drumurilor în sezonul rece.
Vineri 11 decembrie 2020 Participare la ședința CJSU, în sistem online.
Vineri 11 decembrie 2020 Interviu acordat postului de televiziune InfoHD.
Vineri 11 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Adrian Florin BOZDOG , inspector șef ITM Hunedoara, precum și domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi  10 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Marcel Socol, directorul executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pt. Agricultură – Centrul Judeţean Hunedoara.
Joi  10 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu Preşedintele Sindicatului „Speranţa” Orăştie, domnul Constantin Nicolae Stoica.
Joi  10 decembrie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință  privind campania de Vaccinare Împotriva COVID 19.
Joi  10 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Miercuri 9 decembrie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință sub conducerea ministrului afacerilor interne, domnul Ion Marcel VELA, privind modul de intervenție la nivel teritorial în ceea ce privește gestionarea situațiilor de urgență ce pot apărea în urma fenomenelor hidro-meteorologice specifice sezonului rece 2020-2021.
Miercuri 9 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, cu doamna Ghișe Claudia, șef serviciu SJPI.
Miercuri 9 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul dr. Leontin Stelian Laslău, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Miercuri 9 decembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Marți 8 decembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Luni 7 decembrie 2020 Coordonarea procesului de predare a materialelor de către președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare, Biroului Electoral de Circumscripție 22 Hunedoara.
Duminică  6 decembrie 2020 Coordonarea desfăşurării alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020. Permanență la sediul Instituției Prefectului – județul Hunedoarea.
Sâmbătă 5 decembrie 2020 Coordonarea procesului de distribuire a materialelor necesare desfășurării alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020.
Vineri 4 decembrie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință a Comitetului Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea Împotriva COVID 19.
Vineri 4 decembrie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință a Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020.
Joi 3 decembrie 2020 Participare la ședință de lucru, în sistem videoconferință cu privire la organizarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020.
Joi 3 decembrie 2020 Ședință de lucru cu ISU HD, IPJ HD, IJJ HD, AEP HD, respectiv BEJ HD.
Joi 3 decembrie 2020 Ședința Colegiului Prefectural.
Miercuri 2 decembrie 2020 Participare la recepția a patru construcții ușoare din elemente modulare, necesare îmbunătățirii condițiilor de triaj medical de la Spitalul Județean de Urgență Deva, împreună cu Secretarului de Stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, doamna Vetuța Stănescu.
Miercuri 2 decembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Marți 1 decembrie 2020 Participare la paradă militară  organizată în municipiul Deva cu ocazia Zilei Naționale a României.
Sâmbătă 28 noiembrie 2020 Verificări Mănăstirea Prislop, cu ocazia parastasului Părintelui Arsenie Boca.
Vineri 27 noiembrie 2020 Participare la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în sistem online.
Joi 26 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu doamna Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara.
Joi 26 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Ionică Cristian Andrei, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani.
Joi 26 noiembrie 2020 Întâlnire cu reprezentantul Edenred județul Hunedoara.
Miercuri 25 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, cu doamna Ghișe Claudia, șef serviciu SJPI.
Miercuri 25 noiembrie 2020 Participarea la emisiunea „CUVÂNTUL, LA PUTERE”, moderator doamna Ramona Roșulescu.
Miercuri 25 noiembrie 2020 Ședință de lucru cu structurile MAI pentru pelerinajul ce se va desfășura la Mănăstirea Prislop.
Marți 24 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu doamna Penișoară Bianca Maria, director Registrul Comerțului al Jud. Hunedoara
Luni 23 noiembrie 2020 Ședință de lucru, la sediul Inspectoratului Școlar Județean, cu domnul prof. Pârvan Ilie, inspector școlar general și doamna Iacob Iolanda, inspector Școlar General Adjunct
Luni 23 noiembrie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință a Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020.
Luni 23 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, cu doamna Ghișe Claudia, șef serviciu SJPI, precum și cu domnul  Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Luni 23 noiembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni 23 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul dr. Leontin Stelian Laslău, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Duminică  22 noiembrie 2020 Participare la conferința de presă împreună cu membrii conducerii Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din municipiul Hunedoara.
Vineri 20 noiembrie 2020 Participare la ședința CJSU, în sistem online.
Vineri 20 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Vineri 20 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu d-na dr. Valeria Filimon, managerul general al Serviciului de Ambulanță al Județului Hunedoara, privind situația epidemiologică a unității medicale
Vineri 20 noiembrie 2020 Deplasare în zona Orăștioara de Sus – Romos, împreună cu doamna Vetuța Stănescu, Secretar de Stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, situația lucrărilor contractate și executate din sumele de bani alocate de Guvernul României pentru localitățile hunedorene afectate de inundații.
Vineri 20 noiembrie 2020 Participare la emisiune în cadrul postului de televiziune InfoHD
Joi 19 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, precum și cu domnul  Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 19 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 18 noiembrie 2020 întâlnire cu pastorul Ion Dumitru, reprezentantul Comunității Bisericilor Creștine Baptiste.
Miercuri 18 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 18 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara și cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara.
Miercuri 18 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara.
Marți 17 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Dr. Doinel Crișan, reprezentant al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.
Marți 17 noiembrie 2020 Interviu acordat postului de televiziune InfoHD.
Luni 16 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu șefii secțiilor ATI de la spitalele suport COVID din județul Hunedoara.
Luni 16 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, cu doamna Ghișe Claudia, șef serviciu SJPI, precum și cu domnul  Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Luni 16 noiembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 13 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu doamna Barabaș Georgeta, director executiv Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara.
Vineri 13 noiembrie 2020 Participare la ședința CJSU, în sistem online.
Vineri 13 noiembrie 2020 Ședință de lucru organizată la Consiliul Județean Hunedoara, cu conducerea acestuia și cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 12 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara.
Joi 12 noiembrie 2020 Interviu acordat postului de televiziune InfoHD.
Joi 12 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Alin Alimpesc, director Parcul Natural Grădiștea Muncelului Cioclovina RA.
Joi 12 noiembrie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință a Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020.
Joi 12 noiembrie 2020 Participare la ședinta de lucru pe tema combaterii pandemiei COVID 19, în sistem videoconferință, sub conducerea  Președintelui României, domnul Klaus Iohannis și a Prim-ministrului domnul Ludovic Orban.
Joi 12 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, precum și cu domnul  Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 11 noiembrie 2020 Verificare la Inspectoratul Școlar Județean a CALL Center-ului înființat, pentru efectuarea anchetelor epidemiologice de către voluntari formate din 42 de cadre medicale de la cabinetele școlare din Deva și cursanți ai Școlii Postliceale Sanitară „Carol Davila” din Deva.
Miercuri 11 noiembrie 2020 Participare la ședință de lucru, în sistem videoconferință cu tema POAD.
Miercuri 11 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru în comuna Pui cu Uniunea Composesoratelor Județul Hunedoara și Direcția Silvică Hunedoara
Miercuri 11 noiembrie 2020 Participare la emisiunea postului de televiziune UNU TV
Miercuri 11 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Guță Remus Dumitru, comisar șef Garda de Mediu – Comisariatul Județean Hunedoara.
Marți 10 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Nicușor Ștefan, manager Spitalul de psihiatrie Zam.
Marți 10 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu primarul orașului Simeria.
Marți 10 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu doamna Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara.
Luni 9 noiembrie 2020 Participare la sedință în sistem videoconferință, pe tema combaterii pandemiei COVID 19, împreună cu ISU, IPJ, IJJ, DSP precum și coordonator ATI.
Luni 9 noiembrie 2020 Participare la recepția lucrărilor Centrului logistic „WDP-Industrial Park”, aflat în Deva – zona Cristur.
Luni 9 noiembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 7 noiembrie 2020 Participarea la conferință de presă împreună cu primarul municipiului Deva, Nicolae Florin Oancea, precum și ISU, IPJ, IJJ și DSP pe tema combaterii pandemiei COVID 19.
Vineri 6 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, precum și cu domnul  Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Vineri 6 noiembrie 2020 Participare la aniversarea a 7 ani de la înființarea Unității Speciale de Aviație din Caransebeș.
Joi 5 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, precum și cu domnul  Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 5 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Hașa Radu, președintele Uniunii Composesoratelor Județul Hunedoara.
Joi 5 noiembrie 2020 Participare la postul de televiziune Antena 3 Deva, la emisiunea ”News matinal” moderată de Anca Mitrescu
Miercuri 4 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, precum și cu domnul  Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 4 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Gherman Petre Lucian, director general Compania Națională a Cuprului, Aurului și Fierului MINVEST SA Deva.
Miercuri 4 noiembrie 2020 Ședința Colegiului Prefectural.
Marți 3 noiembrie 2020 Ședință de lucru cu conducerea DSP Hunedoara, Spitalul Municipal Hunedoara precum și Spitalul Județean de Urgență Deva.
Marți 3 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Marți 3 noiembrie 2020 Participare la ședință de lucru pe tema combaterii pandemiei COVID 19, în sistem videoconferință.
Marți 3 noiembrie 2020 Întâlnire de lucru cu IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și ISJ Hunedoara.
Luni 2 noiembrie 2020 Participare la ședință de lucru pe tema combaterii pandemiei COVID 19, în sistem videoconferință.
Luni 2 noiembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 30 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului primarului ales din comuna Ilia, județul Hunedoara.
Vineri 30 octombrie 2020 Participare la evenimentul organizat de Direcția pentru Tineret și Sport Hunedoara pentru premierea sportivilor, tehnicienilor și a cluburilor care au avut rezultate deosebite în anul competițional 2019.
Vineri 30 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara, cu domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru, șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, precum și cu domnul col. Cîrmaci Narcis, șef oficiu Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale Hunedoara.
Vineri 30 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Răducu Dumitru, șef agenție Autoritatea Rutieră Română-Agenția Hunedoara
Joi 29 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului primarului ales din orașul Hațeg, județul Hunedoara.
Joi 29 octombrie 2020 Întâlnire cu reprezentanți ai companiei TRANSGAZ – titularul proiectului de rețea de transport gaz metan BRUA (Bulgaria, Romania, Ungaria, Austria), care traversează și județul nostru.
Joi 29 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Joi 29 octombrie 2020 Participarea la ședința comisiei de fond funciar.
Joi 29 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Negara Dan din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.
Joi 29 octombrie 2020 Ședință de lucru pe tema învățământului dual cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, reprezentanți ai Colegiului Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva și reprezentanți ai Colegiului Tehnic „Transilvania”.
Joi 29 octombrie 2020 Participare la emisiunea „Cea mai buna dimineață”a postului de televiziune INFO HD
Miercuri 28 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu directorul executiv adjunct al APIA Hunedoara, doamna Veronica Topor
Miercuri 28 octombrie 2020 Întâlnire cu domnul europarlamentar Iuliu WINKLER.
Miercuri 28 octombrie 2020 Interviu acordat postului de televiziune InfoHD.
Miercuri 28 octombrie 2020 Interviu acordat postului de televiziune UnuTV.
Miercuri 28 octombrie 2020 Ședință de lucru organizată la Consiliul Județean Hunedoara, cu conducerea acestuia și cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 27 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru și cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 27 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu conducerea sindicatului „Muntele” şi conducerea C.E.H. reprezentată de domnul Cristian Roşu, Administrator special şi domnul Samuel Dioane, director general.
Marți 27 octombrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Marți 27 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului consilierilor locali și primarului ales din  comuna Cârjiți, județul Hunedoara.
Marți 27 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara, administratorul public al județului Hunedoara, domnul Costel Avram și directorul ADI Deșeuri Hunedoara, domnul Dan Stoian.
Luni 26 octombrie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință a Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020.
Luni 26 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului consilierilor locali și primarului ales din  comuna Balșa, Beriu și Orăștioara de Sus, județul Hunedoara.
Luni 26 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, precum și IJJ Hunedoara.
Luni 26 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul SZÉLL LŐRINCZ, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara.
Duminică  25 octombrie 2020 Participare la ceremonia dedicată sărbătoririi „Zilei Armatei Române”.
Duminică  25 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului consilierilor locali și primarului ales din  comuna Vorța, județul Hunedoara.
Sâmbătă 24 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului consilierilor locali și primarului ales din orașul Călan, Hațeg, comuna Beriu și Pui, județul Hunedoara.
Vineri 23 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Vineri 23 octombrie 2020 Participarea la depunerea jurământului consilierilor judeţeni şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara.
Vineri 23 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului consilierilor locali și primarului ales din municipiul Deva, Petroșani, comuna Șoimuș, județul Hunedoara.
Joi 22 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului consilierilor locali și a primarului ales din municipiul Brad, comuna Tomești, comuna Blăjeni și comuna Luncoiu de Jos, județul Hunedoara.
Joi 22 octombrie 2020 Ședință de lucru cu liderul Sindicatului Solidaritatea Hunedoara, domnul Cristian Iştoc.
Miercuri 21 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului consilierilor locali și primarului ales din comuna Lăpugiu de Jos, comuna Teliucu Inferior și comuna Lunca Cernii de Jos, județul Hunedoara.
Miercuri 21 octombrie 2020 Ședință de lucru cu reprezentanții UM 01794  Deva în vederea elaborării planului pentru sărbătorirea  „Zilei Armatei României” – 25 octombrie 2020, în contextul epidemiei COVID 19.
Marți 20 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului consilierilor locali și primarului ales din comuna Crișcior, comuna Baia de Criș și comuna Bucureșci, județul Hunedoara.
Marți 20 octombrie 2020 Participarea la acțiunea de prevenire și control în cadrul instituțiilor publice din municipiul Deva, în contextul numărului mare de persoane depistate pozitiv la infecția cu SARS – COV 2.
Luni 19 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Luni 19 octombrie 2020 Ședință de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara, precum și managerii spitalelor din județ în contextul epidemiei COVID 19.
Luni 19 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului consilierilor locali și primarului ales din comuna Peștișu Mic, județul Hunedoara.
Luni 19 octombrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 16 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru.
Joi 15 octombrie 2020 Participare la festivitatea depunerii jurământului consilierilor locali și primarului ales din comuna Buceș, județul Hunedoara.
Joi 15 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Guță Remus Dumitru, comisar șef Garda de Mediu – Comisariatul Județean Hunedoara.
Joi 15 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Șerbănoiu Nicolae, șeful agenției Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier județul Hunedoara.
Miercuri 14 octombrie 2020 Participarea la emisiunea postului TV – Kapital TV
Miercuri 14 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul  Grama Claudiu Teodor, director executiv al Direcției pentru Agricultură a județului Hunedoara.
Marți 13 octombrie 2020 Participarea la emisiunea postului de televiziune 7HD-Live.
Marți 13 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu directorul executiv adjunct al APIA Hunedoara, doamna Veronica Topor
Luni 12 octombrie 2020 Participare la emisiunea  „Super Dimineata” a postului de televiziune UnuTV.
Luni 12 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul prof. Pârvan Ilie, inspector școlar general
Luni 12 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu reprezentanții ISU, IPJ, IJJ, ITM, ISJ, ISCTR, DSP, DSVSA, OPC.
Luni 12 octombrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni 12 octombrie 2020 Participare la postul de televiziune Antena 3 Deva, la emisiunea ”News Matinal”, moderată de Anca Mitrescu.
Vineri
9 octombrie 2020
Ceremonia de învestire în funcția publică de prefect al județului Hunedoara.
    Începând cu data de 08.10.2020 domnul Vasilică POTECĂ și-a încetat exercitarea funcției publice de prefect al județului Hunedoara, conform H.G. nr. 835/2020.
Din data de 08.10.2020, conform H.G. nr. 839/2020, funcția publică de prefect al județului Hunedoara este exercitată de domnul Călin Petru Marian
Joi 8 octombrie 2020 Participarea la ședința comisiei de fond funciar.
Miercuri 7 octombrie 2020 Participare la ședință de lucru pe tema combaterii pandemiei COVID 19, în sistem videoconferință.
Marți 6 octombrie 2020 Deplasare în municipiul Brad pentru verificarea unor probleme de Fond Funciar.
Marți 6 octombrie 2020 Participare la emisiunea postului online de televiziune Media Independent Television.
Luni 5 octombrie 2020 Activități specifice funcției.
Luni 5 octombrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 2 octombrie 2020 Întâlnire de lucru cu IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, precum și IJJ Hunedoara.
Joi 1 octombrie 2020 Ședință de lucru cu reprezentanții ISCTR Hunedoara, ITM Hunedoara, IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, precum și IJJ Hunedoara.
Miercuri 30 septembrie 2020 Participare la ședinta de lucru pe tema combaterii pandemiei COVID 19, în sistem videoconferință, sub conducerea Prim-ministrului Ludovic Orban și cu participarea ministrului afacerilor interne, domnul Ion Marcel VELA, a ministrului sănătății, domnul Nelu Tătaru și a şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, domnul dr. Raed ARAFAT.
Marți 29 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, precum și IJJ Hunedoara.
Luni 28 septembrie 2020 Activități specifice funcției.
Duminică  27 septembrie 2020 Coordonarea desfăşurării alegerilor locale 2020. Permanență la sediul Instituției Prefectului – județul Hunedoarea.
Vineri 25 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel și cu șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru.
Joi 24 septembrie 2020 Ședinta secretariatului tehnic al Comisiei Tehnice Judetene pentru organizarea alegerilor locale 2020.
Joi 24 septembrie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință a Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale din anul 2020
Miercuri 23 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru.
Marți 22 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian MEZEI, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 22 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul  Grama Claudiu Teodor, director executiv al Direcției pentru Agricultură a județului Hunedoara.
Luni 21 septembrie 2020 Participare la ședința în sistem videoconferință, condusă de ministrul afacerilor interne, domnul Ion Marcel VELA, având ca temă principală organizarea alegerile locale 2020.
Luni 21 septembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 18 septembrie 2020  Primirea vizitei  doamnei Victoria Violeta ALEXANDRU, Ministrul Muncii și Protecției Sociale la Prefectura Județului Hunedoara. La această vizită  au participat de asemenea doamna senator PNL Carmen Hărău, domnul primar al municipiului Deva Nicolae Florin Oancea.
Vineri 18 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu reprezentanții DSP Hunedoara.
Joi 17 septembrie 2020 Participarea la ședința comisiei de fond funciar.
Miercuri 16 septembrie 2020 Ședință de lucru la sediul Oficiului Judeţean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Hunedoara
Miercuri 16 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu șeful inspectoratului IJJ Hunedoara, domnul inspector șef Iosif Marius Dumitru.
Marți 15 septembrie 2020 Ședință de lucru la sediul Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Hunedoara.
Luni 14 septembrie 2020 Deplasare în orașul Geoagiu pentru verificarea instituțiilor de învățământ în vederea deschiderii noului an școlar având în vedere pandemia generată de noul coronavirus SARS COV 2.
Luni 14 septembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică  13 septembrie 2020 Participarea la Serbările Naționale Țebea 2020. La manifestări au luat parte reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara, parlamentari, primari, lideri de partide politice, reprezentanţi ai autorităţilor şi ai diferitelor instituţii ale statului, precum şi ai unor Asociaţii cultural-istorice.
Sâmbătă 12 septembrie 2020 Participare la Biserica Sfântul Ierarh Nicolae din Ribiţa, la o slujbă de pomenire a eroilor neamului românesc: Avram Iancu, Mihai Viteazul, Horea, Cloșca și Crișan. La evocarea istorică şi la slujba religioasă, organizate la biserica-monument istoric cu o zi înaintea „Serbărilor Naţionale de la Ţebea” au participat poetul Laurian Stănchescu împreună cu soţia, militanţi pentru cultură şi istorie, Grupul „Garda lui Horea” din Baia de Arieș, și primarul comunei Ribiţa, Ioan Faur.
Vineri 11 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian MEZEI, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 10 septembrie 2020 Ședința comună cu membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara pe tema începerii noului an școlar avănd în vedere pandemia generată de noul coronavirus SARS COV 2.
Miercuri 9 septembrie 2020 Deplasare în comuna Tomești pentru verificarea unor probleme de Fond Funciar.
Marți 8 septembrie 2020 Ședință de lucru la sediul Oficiului Judeţean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Hunedoara
Marți 8 septembrie 2020 Ședință de lucru la sediul Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Hunedoara.
Marți 8 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel
Luni 7 septembrie 2020 Deplasare în orașul Geoagiu pentru verificarea unor probleme de Fond Funciar.
Luni 7 septembrie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 4 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul col. Demean Viorel, inspector șef ISU Hunedoara.
Joi 3 septembrie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință a Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale din anul 2020
Miercuri 2 septembrie 2020 Deplasare în comunele Hațeg și Pui pentru verificarea unor probleme de Fond Funciar.
Marți 1 septembrie 2020 Întâlnire de lucru cu șeful inspectoratului IPJ Hunedoara, domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel
Marți 1 septembrie 2020 Ședinta secretariatului tehnic al Comisiei Tehnice Judetene pentru organizarea alegerilor locale.
Luni 31 august 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 28 august 2020 Ședința Comisiei Județene de Fond Funciar
Miercuri 26 august 2020 Ședință de lucru la sediul Asociației Sargeția GAL 1 din comuna Hărău, județul Hunedoara.
Miercuri 26 august 2020 Ședință de lucru la sediul Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul  Comisariatul Județean Hunedoara.
Miercuri 26 august 2020 Ședință de lucru la sediul Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 26 august 2020 Ședință de lucru la sediul Sistemului de Gospodărire a Apelor Hunedoara.
Marți 25 august 2020 Deplasare în comunele Șoimuș pentru verificarea unor probleme de Fond Funciar.
Marți 25 august 2020 Ședință de lucru la sediul Oficiului Judeţean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Hunedoara
Marți 25 august 2020 Ședință de lucru la sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Hunedoara.
Marți 25 august 2020 Ședință de lucru la sediul Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Hunedoara.
Luni 24 august 2020 Întâlnire de lucru cu adjunctul șefului inspectoratului IPJ Hunedoara, domnul comisar șef de poliție Sabău Remus-Cristian.
Luni 24 august 2020 Întâlnire de lucru cu doamna Haida Camelia, reprezentantul Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul  Comisariatul Județean Hunedoara
Luni 24 august 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 21 august 2020 Activități specifice funcției.
Joi 20 august 2020 Participare la ședința în sistem videoconferință condusă de Dr. Raed ARAFAT, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, domnul Nicolae Dragoș Garofil, Secretar de Stat în Ministerul Sănătății și domnul Nica Bogdan, Director general al Direcției generale de asistență medicală, medicină de urgență și programe de sănătate publică.
Miercuri 19 august 2020 Deplasare în comuna Vața de Jos ca urmare a avertizărilor hidrometeorologice.
Miercuri 19 august 2020 Participare la  Ședința Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale din anul 2020. Activitate desfășurată în sistem videoconferință.
Miercuri 19 august 2020 Ședința Extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru analiza situației existente și luarea măsurilor ce se impun, urmare a surpării digului și a prăbușirii planșeului canalului de evacuare a apei epurate la Stația de epurare a apei din mun. Deva.
Marți 18 august 2020 Deplasare în comunele Vălișoara și Baia de Criș pentru verificarea unor probleme de Fond Funciar.
Luni
17 august 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
  10 – 14 august 2020 Concediu legal de odihnă
Vineri 7 august 2020 Primirea vizitei Ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu, vizitarea sitului arheologic Sarmizegetusa Regia și Costești-Cetățuia. Alături de ministrul Culturii, au mai fost prezenți: Vetuța Stănescu- Secretar de Stat la Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației, Vasile Inășescu, primarul comunei Orăștioara de Sus, președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, Carmen Harau – senator, Lucian Heiuş – deputat, respectiv Ștefan Bâlici – director general al Institutului Național al Patrimoniului.
Joi 6 august 2020 Participare în municipiile Petroșani și Lupeni la manifestările organizate cu ocazia „Zilei Minerului”. La eveniment au participat: domnul Ludovic Orban, prim-ministru României , domnul Virgil Popescu- ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri, domnul Ion Ştefan – ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei şi doamna Vetuţa Stănescu, secretar de stat în cadrul aceluiaşi minister.
Miercuri 5 august 2020 Întâlnire de lucru cu reprezentanții D.S.P. Hunedoara și I.S.U. Hunedoara
Marți 4 august 2020 Participare la emisiunea „Actualitatea Hunedoreană” la postul de televiziune InfoHD
Marți 4 august 2020 Întâlnire de lucru cu șefii structurilor MAI din județ: Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, Inspectoratul Județean de Jandarmi ”Decebal” și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Iancu de Hunedoara” al Județului Hunedoara, precum și reprezentantul Serviciului de Pază și Protecție pentru pregatirea vizitei Prim-ministrului României.
Marți 4 august 2020 Întâlnire de lucru cu domnul dr. Leontin Stelian Laslău, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Luni 3 august 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian MEZEI, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara
Vineri 31 iulie 2020 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință cu ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu participarea șefilor structurilor MAI .
Vineri 31 iulie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul dr. Leontin Stelian Laslău, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Joi 30 iulie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul Ionică Cristian Andrei, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani.
Joi 30 iulie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul dr. Leontin Stelian Laslău, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Joi 30 iulie 2020 Întâlnire de lucru cu reprezentanții DSP Hunedoara, IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, precum și IJJ Hunedoara.
Miercuri 29 iulie 2020 Acordare de interviu postului de televiziune UNU TV.
Miercuri 29 iulie 2020 Participare la manifestăriile prilejuite de celebrarea Zilei Imnului Național.
Marți 28 iulie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul SZÉLL LŐRINCZ, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara.
Marți 28 iulie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul col.Vîță Robert Iulian, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi „Decebal” Hunedoara și cu domnul Sebastian MEZEI, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara cu privire la gestionarea și aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus la nivelul județului Hunedoara.
Luni 27 iulie 2020 Ședință de lucru la sediul Direcției pentru Agricultură a Județului Hunedoara.
Luni 27 iulie 2020 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Lăpugiu  de Jos.
Luni 27 iulie 2020 Întâlnire de lucru cu domnul ing. Radu Gagea, director al Direcției Silvice Hunedoara.
Vineri 24 iulie 2020 Participare la ceremonia depunerii jurământului de credință  de către o absolventă a Academiei de poliție „A.I. Cuza”, evenimentul s-a desfășurat la sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Hunedoara.
Joi 23 iulie 2020 Activități specifice funcției.
Miercuri 22 iulie 2020 Participare la emisiunea  „Super Dimineata” a postului de televiziune UnuTV.
Marți 21 iulie 2020 Întâlnire de lucru la sediul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.
Marți 21 iulie 2020 Întâlnire de lucru la sediul Direcției pentru Agricultură a Județului Hunedoara.
Marți 21 iulie 2020 Videoconferință susținută de premierul Ludovic Orban
Luni 20 iulie 2020 Deplasare în comunele Vața de Jos, Șoimuș și Baia de Criș  afectate de inundațiile care au avut loc în luna iunie.
Vineri 17 iulie 2020 Participare la ședinta de lucru, în sistem videoconferință, condusă de Prim-ministrul Ludovic Orban.
Vineri 17 iulie 2020 Ședință de lucru cu directorul Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială
Vineri 17 iulie 2020 Participare la ședința de lucru, în sistem de videoconferință, organizată de Ministerul  Sănătății, împreună cu Departamentul pentru Situații de Urgență.
Joi 16 iulie 2020 Primirea vizitei  Excelenței Sale, domnul Hans E. TISCHLER, Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu.
Marți 14 iulie 2020 Întâlnire de lucru cu secretarul comunei Totești.
Marți 14 iulie 2020 Ședința Extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.
Marți 14 iulie 2020 Ședința Comisiei Județene de Fond Funciar
Luni 13 iulie 2020 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
    Începând cu data de 10.07.2020 dl. Marian Călin-Petru exercită funcția de subprefect al județului Hunedoara