Agenda de lucru a domnului subprefect Lörincz Széll

Zi
Dată
Eveniment
   
Luni 18 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara,
SJPI Hunedoara.
Luni 18 octombrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 16 octombrie 2021 Participare la reluarea  acțiunilor de vaccinare în centre mobile, a locuitorilor din zona rurală a județului, respectiv a comunei Certeju de Sus.
Vineri 15 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Veronica Topor, director APIA Hunedoara, dl. Botici Ovidiu, inginer șef OCPI, primarii comunelor Lelese, Bunila și Lunca Cernii
Joi 14 octombrie 2021 Participare la conferința de lansare a proiectului „SICONET – Servicii Integrate, Calificare și Ocupare, pentru tinerii NEETs”, eveniment, organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă – Hunedoara, în parteneriat cu A.J.O.F.M. Bihor și cu două firme de consultanță.
Miercuri 13 octombrie 2021 Participare, împreună cu reprezentanții  I.S.U, D.S.P, D.S.V.S.A. și I.T.M., la acțiunile de verificare a respectării normelor legale pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2 în municipiul Deva.
Marți 12 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu managerii tuturor spitalelor din județul Hunedoara, directorul Casei Județene pentru Asigurări de Sănătate, Adrian David și directorul Direcției de Sănătate Publică, Sebastian Mezei.
Luni 11 octombrie 2021 Participare la evenimentul desfășurat cu ocazia „Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești” organizat de Direcția pentru Agricultură Județeană Hunedoara.
Luni 11 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 11 octombrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 9 octombrie 2021 Participare la sediul instituției, la o videoconferință pe tema situației actuale din sistemul de sănătate, convocată de premierul Florin Cîțu.
Vineri 8 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu factori implicați în desfășurarea campaniei de vaccinare la nivelul județului Hunedoara.
Joi 7 octombrie 2021 Întâlnire cu o delegație condusă de primarul comunei Baru, Daniel Răducanu și invitați din Germania,  care a prezentat un studiu privind reconversia în scop turistic a zonei Valea Jiului – Baru – Țara Hațegului.Studiul a fost realizat gratuit de către  ing. Manfred Helmert, din Germania, în baza bunelor relații pe care le are cu administrația locală și comunitatea din Baru.
Joi 7 octombrie 2021 Vizită de lucru la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara
Marți 5 octombrie 2021 Întâlnire cu reprezentantul CONVERSMIN
Luni 4 octombrie 2021 Participare la Centrul de vaccinare „Drive Through”din Deva, amenajat în parcarea Complexului Comercial „Shopping Deva City”, unde au fost preluate și amplasate două construcții modulare medicale sosite de la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.
Luni 4 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 4 octombrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 1 octombrie 2021 Participare la evenimentul ”Gal Fest” organizat în premieră, acesta are ca scop promovarea producătorilor locali care își desfășoară activitatea pe teritoriul Grupului de Acțiune Locală ”Țara Hațegului – Ținutul Pădurenilor”.
Vineri 1 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Vineri 1 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Ribița.
Vineri 1 octombrie 2021 Întâlnire de lucru cu Prefectului Județului Alba Nicolae Albu și Președintelui Consiliului Județean Ion Dumitrel în vederea analizării modului de funcționare și desfășurare a activității Centrului Integrat Județean de Intervenție Hunedoara care are ca scop conducerea și coordonarea acțiunilor de intervenție asociate situațiilor de urgență produse sau care au efect pe teritoriul județului, urmând a se implementa un centru după același model și la nivelul județului Alba.
Joi 30 septembrie 2021 Vizită de lucru la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret Hunedoara.
Joi 30 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții Hidroelectrica.
Joi 30 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 30 septembrie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Miercuri 29 septembrie 2021 Participare ședință fond funciar.
Marți 28 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Luni 27 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 27 septembrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 24 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu dl. Josan Lucian, director la Direcția Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor Hunedoara
Joi 23 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 23 septembrie 2021 Ședință de lucru cu reprezentanții IPH Hunedoara, IJJ Hunedoara respectiv DSVSA Hunedoara.
Miercuri 22 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Bănița.
Miercuri 22 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu dl. Josan Lucian, director la Direcția Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor Hunedoara
Miercuri 22 septembrie 2021 Ședință de lucru cu secretarii generali ai unităților administrativ teritoriale din județ.
Marți 21 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara și domnul Nasta Alin, prim adjunct al inspectorului șef ISU Hunedoara.
Marți 21 septembrie 2021 Participare la ședință de lucru în sistem videoconferință condusă de prim-ministrul României, domnul Florin Cîțu pe tema gestionării pandemiei COVID19.
Marți 21 septembrie 2021 Participare la acordarea de premii pentru elevii cu nota 10 la Bacalaureat din județul Hunedoara.
Marți 21 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentantul Compania Națională a Cuprului, Aurului și Fierului MINVEST SA Deva respectiv reprezentantul Conversmin SA Deva.
Luni 20 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Sălașu de Sus.
Luni 20 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 20 septembrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 17 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu Viceprim-ministrul României, domnul Kelemen Hunor.
Joi 16 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu Guvernatorul „Districtului LIONS 124 România”, Pompilia Szellner.
Miercuri 15 septembrie 2021 Participare la întâlnire de lucru cu reprezentanți ai organizațiilor civice implicate în constituirea „Asociației pentru Dezvoltare Integrată a Văii Jiului”.
Marți 14 septembrie 2021 Participare la o acțiune de informare a copiilor, denumită ”Munții contează! Păstrează munții curați!”, organizată  în zona Cabanei Rotunda din Munții Retezat, cu prilejul „Zilei Naționale a Muntelui”
Luni 13 septembrie 2021 Participare la festivitatea organizată astăzi la Liceul Teoretic „Teglaș Gabor” din Deva cu ocazia începerii noului an de învățământ.
Luni 13 septembrie 2021 Participare la festivitatea organizată astăzi la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Deva cu ocazia începerii noului an de învățământ.
Duminică 12 septembrie 2021 Participare la ședință în sistem videoconferință condusă de Prim-ministrul României, domnul Florin-Vasile Cîțu pe tema deschiderii anului de învățământ 2021-2022.
Duminică 12 septembrie 2021 Participare la ceremonialul dedicat omagierii eroului transilvănean, Avram Iancu la Serbările Naționale de la Țebea.
Vineri 10 septembrie 2021 Vizită de lucru la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret Hunedoara.
Vineri 10 septembrie 2021 Verificare începerea noului an școlar la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”, Liceul Teoretic „Teglaș Gabor” și Colegiul Tehnic „Transilvania”.
Joi 9 septembrie 2021 Participare la Comisia de Dialog Social, în urma solicitării transmise de sindicatul „Speranța” din Orăștie.
Miercuri 8 septembrie 2021 Întâlnire de lucru a reprezentanților UA-T cu secretarul general adjunct al Guvernului României, domnul Mircea Abrudean la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.
Miercuri 8 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Marți 7 septembrie 2021 Verificarea condițiilor de desfășurare a noului an școlar la Grădinița cu program prelungit din Baru.
Marți 7 septembrie 2021 Participare la consultarea publică referitoare la Planul de Management al Parcului Național Retezat.
Luni 6 septembrie 2021 Întâlnire de lucru pentru pregătirea Serbărilor Naționale Țebea 2021.
Luni 6 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu o delegație a unui consorțiu de firme sud coreene interesat în achiziționarea Termocentralei Mintia. Grupul de firme din Coreea de Sud, format din companiile „AKEDA”, „Hyunday- Power Systems” și „BKB”, intenționează să cumpere și să investească la Termocentrala Mintia.
Luni 6 septembrie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 6 septembrie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
2 – 3 septembrie 2021 Concediu legal de odihnă
Miercuri 1 septembrie 2021 Participare conferință de presă pe tema „Stadiul implementării proiectelor finanțate din fonduri europene și guvernamentale în județul Hunedoara”.
Marți 31 august 2021 Ședința Comisiei de Dialog Social a județului Hunedoara.
Luni 30 august 2021 Participare la ședința ATOP.
Luni 30 august 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 30 august 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 28 august 2021 Participare la cea de-a 41-a ediție a competiției naționale „Marșul factorilor poștali” desfășurată la „Arsenal Park”, în municipiul Orăștie.
Vineri 27 august 2021 Activități specifice funcției.
Joi 26 august 2021 Vizită de lucru la Universitatea din Petroșani.
Miercuri 25 august 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Marți 24 august 2021 Participare la ședință în sistem videoconferință condusă de Prim-ministrul României, domnul Florin-Vasile Cîțu cu participarea ministrului afacerilor interne, domnul Lucian Bode, ministrului educației, domnul Sorin-Mihai Câmpeanu și ministrului sănătății, doamna Ioana Mihăilă pe tema deschiderii anului de învățământ 2021-2022.
Marți 24 august 2021 Vizită de lucru la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret Hunedoara.
Marți 24 august 2021 Deplasare la sediul AJPIS Hunedoara în vederea unor verificări de rutină.
Luni 23 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Dănuț Gigi Terteci, secretarul general al Comunei Cerbăl, președintele Filialei Județene a Corpului Profesional al Secretarilor Generali ai Comunelor din România
Luni 23 august 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 23 august 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 21 august 2021 Participare la evenimentul desfășurat în Pasul Vulcan „De la Război la Marea Unire” ediția a VI-a.
Vineri 20 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Iuliu WINKLER europarlamentar UDMR.
Vineri 20 august 2021 Întâlnire de lucru pentru buna organizare și desfășurare a „Serbărilor Naționale Țebea – 2021” desfășurată în satul Țebea, comuna Baia de Criș.
   
Marți 17 august 2021 Deplasare București 17.08.2021-18.08.2021 la Ministerul Tineretului și Sportului.
Luni 16 august 2021 Participare la prima umplere a lacului de acumulare Gura Apelor, la NNR (Nivelul Normal de Retenție) – 1.072,5 metri deasupra mării (mdM).
Luni 16 august 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 13 august 2021 Vizită de lucru la Nucleul Local de Coordonare a Vaccinării.
Vineri 13 august 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Boșorod.
Joi 12 august 2021 Activități specifice funcției.
Miercuri 11 august 2021 Verificare stadiul lucrărilor de modernizare la SJU Deva.
Miercuri 11 august 2021 Verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea infecțiilor cu SARS COV 2 în Piața Centrală și la Complexul Comercial „Shopping City Deva”.
Marți 10 august 2021 Convocare ședință de lucru pe tema combaterii buruienii ambrozia.
Luni 9 august 2021 Verificarea activității echipelor de pază și a celor de întreținere a instalațiilor de la Termocentrala Mintia.
Luni 9 august 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 9 august 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 6 august 2021 Participare la sărbătorirea „Zilei Minerului”, la comemorarea minerilor eroi care s-au sacrificat pentru drepturilor lor, și a celor care și-au pierdut viața în subteranele Văii Jiului. Ceremoniile au avut loc la Statuia Minerului din Petroșani respectiv la Mina Lupeni și la Monumentul Eroilor din localitate.
Joi 5 august 2021 Activități specifice funcției.
Miercuri 4 august 2021 Întâlnire de lucru cu managerii unităților spitalicești hunedorene.
Marți 3 august 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bretean Ovidiu Dorel, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Hunedoara, doamna Barabaș Georgeta, director executiv Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara, respectiv reprezentanți ai Consiliului Județean Hunedoara precum și reprezentantul Salubritate SA.
Luni 2 august 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 2 august 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 30 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bretean Ovidiu Dorel, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Hunedoara precum și cu doamna Barabaș Georgeta, director executiv Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara.
Vineri 30 iulie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Vineri 30 iulie 2021 Primirea vizitei domnului Teodor Iulian Gheorghe, director general DGRIP.
Joi 29 iulie 2021 Participare la ceremonialul public organizat cu ocazia sărbătoririi „ZILEI IMNULUI NAȚIONAL” în „Piața Tricolorului” din Deva.
Joi 29 iulie 2021 Participare la ședința ATOP.
Miercuri 28 iulie 2021 Întâlnire de lucru la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret Hunedoara.
Marți 27 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Veronica Topor, director APIA Hunedoara
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Marius Surgent, director al Casei Județene de Pensii Hunedoara.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire de lucru pentru verificarea măsurilor legale privind punerea în siguranță a tuturor instalațiilor termocentralei Mintia, care și-a încetat astăzi activitatea.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Zoltan Pogocsan, viceprimarul municipiului Deva, respectiv domnul Dan Stoian.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni  26 iulie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
  19-23 iulie 2021
Concediu legal de odihnă
Vineri
16 iulie 2021
Activități specifice funcției.
Joi 15 iulie 2021 Activități specifice funcției.
Miercuri 14 iulie 2021 Activități specifice funcției.
Marți 13 iulie 2021 Participare la ședința festivă care a avut loc cu prilejul „Zilei Naționale a Contabilului Român” organizată de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din județul Hunedoara.
Marți 13 iulie 2021 Intâlnire de lucru  cu cu Zoltan Kallos – Secretar de stat în Ministerul Educației.Temele discuțiilor au fost referitoare la principalele investiții din sistemul de învățământ hunedorean, la pregătirile pentru noul an școlar și la proiectul „Romania Educată” inițiat de Președintele României, Klaus Iohannis.
Luni 12 iulie 2021 Activități specifice funcției.
Luni 12 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 12 iulie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 9 iulie 2021 Activități specifice funcției.
Joi 8 iulie 2021 Activități specifice funcției.
Miercuri 7 iulie 2021 Activități specifice funcției.
Marți 6 iulie 2021 Activități specifice funcției.
Luni  5 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni  5 iulie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 2 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Kelemen Attila, deputat UDMR
Vineri 2 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentantul HORECA Hunedoara
Joi 1 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul David Adrian Nicolae, director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate precum și domnul Domșa Gheorghe, vicepreședinte al CNAS
Joi 1 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Marius Surgent, director al Casei Județene de Pensii Hunedoara
Joi 1 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Totești
Joi 1 iulie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Aurica Lăsconi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Hunedoara
Miercuri 30 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bretean Ovidiu Dorel, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Hunedoara
Miercuri 30 iunie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara
Miercuri 30 iunie 2021 Participare la ședința ATOP
Marți 29 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Sântamaria Orlea
Marți 29 iunie 2021 Participare la comisia de fond funciar
Luni 28 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara
Luni 28 iunie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 27 iunie 2021 Coordonarea desfășurării alegerilor parțiale din județul Hunedoara.
Duminică 27 iunie 2021 Participare la Sărbătoarea dedicată „Pionierului Aviației Române” – ing. Aurel Vlaicu
Sâmbătă 26 iunie 2021 Participare la Ziua Drapelului Național.
Vineri 25 iunie 2021 Primirea vizitei ambasadorului Republicii Socialiste Vietnam, E.S. Domnul Dang Tran Phong.
Vineri 25 iunie 2021 Ședință de lucru pe tema alegerilor parțiale.
Joi 24 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 23 iunie 2021 Întâlnire de lucru la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret Hunedoara.
Marți 22 iunie 2021 Participare la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în vederea aprobării “Planului județean de măsuri și acțiuni pentru atenuarea efectelor temperaturilor ridicate pe anul 2021”.
Marți 22 iunie 2021 Verificare desfășurare examene din cadrul Evaluării Naționale în județul Hunedoara.
Marți 22 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, STS Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Marți 22 iunie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 20 iunie 2021 Primirea vizitei Președintelui Camerei Deputaților, domnul Ludovic Orban.
Sâmbătă 19 iunie 2021 Primirea vizitei de lucru a domnului Adrian Oros, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Vineri 18 iunie 2021 Primirea vizitei de lucru a domnului Adrian Oros, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Vineri 18 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Kelemen Attila, deputat UDMR.
Joi 17 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Miercuri 16 iunie 2021 Prezentarea proiectelor Instituției Prefectului, „DEZVOLTĂM HUNEDOARA” și ”PROMOVĂM HUNEDOARA”, în cadrul unei întâlniri cu agenții economici din județul Hunedoara. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Hunedoara.
Marți 15 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Ciușcă Mugurel, director al Sport Club Municipal Deva.
Marți 15 iunie 2021 Vizită la compania „ArcelorMittal” S.A. Hunedoara.
Luni 14 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Lăpugiu de Jos.
Luni 14 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara.
Luni 14 iunie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni 14 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Vineri 11 iunie 2021 Conferință de presă susținută de delegația oficială și de prefectul Călin Petru Marian.
Vineri 11 iunie 2021 Întâlnirea doamnei Raluca Turcan, ministrul muncii și protecției sociale cu directorii instituțiilor publice hunedorene ale Ministerului Muncii și Protecției Sociale
Vineri 11 iunie 2021 Participare împreună cu Ministrul Muncii și Protecției Sociale, doamna Raluca Turcan la deschiderea Bursei locurilor de muncă, organizată de A.J.O.F.M. pe platoul din Piața Unirii din Deva.
Vineri 11 iunie 2021 Vizită împreună cu Ministrul Muncii și Protecției Sociale, doamna Raluca Turcan la un important agent economic din Deva, „EUROSPORT DHS” S.A.
Joi 10 iunie 2021 Participare la sărbătorirea Zilei Eroilor la Cimitirul Eroilor din municipiul Deva.
Miercuri 9 iunie 2021 Participare la întâlnirea conducerii Agenției pentru dezvoltare Regională Vest cu primarii din județul Hunedoara, desfășurată la Inspectoratul Școlar Județean.
Marți 8 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul comisar șef de poliție Bîrlea Ovidiu Gabriel, șeful inspectoratului IPJ Hunedoara.
Marți 8 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Bretean Ovidiu Dorel, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Hunedoara precum și cu doamna Barabaș Georgeta, director executiv Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara.
Luni 7 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara precum și cu domnul Bozdog Adrian, director ITM Hunedoara.
Luni 7 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, SJPI Hunedoara  precum și CJAS Hunedoara.
Luni 7 iunie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 4 iunie 2021 Participare la acțiunea de vaccinare împotriva „COVID 19” a jandarmilor, polițiștilor și pompierilor hunedoreni la centrul „Drive Through” din Deva.
Vineri 4 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Ienea Chirilă Amar Oliver, inspector șef Garda Forestieră – Centru Regional Timișoara.
Joi 3 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Ciușcă Mugurel, director al Sport Club Municipal Deva.
Joi 3 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Corici Sorin, șeful Sistemului  Hidrotehnic Independent Petroșani.
Miercuri 2 iunie 2021 Verificări pe teren pe tema vaccinării împotriva COVID-19.
Miercuri 2 iunie 2021 Întâlnire cu investitori din județul Hunedoara.
Miercuri 2 iunie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentantul Direcției Județene de Statistică Hunedoara, respectiv a Direcției pentru Agricultură a jud. Hunedoara.
Marți 1 iunie 2021 Activități specifice funcției.
Luni 31 mai 2021 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință susținută de Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, domnul Raed Arafat.
Luni 31 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara, STS Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 31 mai 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 28 mai 2021 Vizitarea a două importante obiective de investiții în domeniul infrastructurii pentru activități sportive: Complexul Sportiv „Michael Klein din municipiul Hunedoara și Baza sportivă de tip 1 – Complex Sportiv „JIUL” din Petroșani împreună cu domnul Attila Cseke, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Vineri 28 mai 2021 Discuții despre finanțarea proiectelor de dezvoltare locală și prevederile Programului Național de Redresare și Reziliență împreună cu domnul Attila Cseke, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și primarii din județul Hunedoara.
Vineri 28 mai 2021 Primirea vizitei domnului Attila Cseke, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Joi 27 mai 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Miercuri 26 mai 2021 Participare la ședința ATOP.
Miercuri 26 mai 2021 Întâlnire de lucru cu conducerea Camerei de Comerț și Industrie Hunedoara, reprezentată de Viorel Arion, președinte și Crinela Gafton, director.
Marți 25 mai 2021 Întâlnire de lucru în comuna Buceș pe tema stadiul investiției „Barajul de la Mihăileni” și situația lucrărilor de prevenire a inundațiilor frecvente din localitățile de pe Valea Crișului Alb.
Luni 24 mai 2021 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință susținută de ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Nicolae Bode pe tema vaccinării împotriva Covid-19.
Luni 24 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 24 mai 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 21 mai 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Ribița și primarul comunei Sântămăria Orlea.
Vineri 21 mai 2021 Coordonarea vaccinării elevilor din unitățile de învățământ hunedorene, la Liceul „Teglas Gabor” din Deva.
19 – 20 mai 2021 Deplasare la București la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în perioada 19-20 mai 2021.
Marți 18 mai 2021 Participare la prima acțiune din cadrul proiectului „DEZVOLTĂM HUNEDOARA”, organizată la compania „Philips Orăștie” unde au avut loc discuții cu întreaga echipă de conducere a firmei.
Marți 18 mai 2021 Participare la festivitatea de premiere a echipei de handbal feminin CSM Deva care a promovat în prima ligă valorică: „Liga Florilor”.
Marți 18 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentantul DSP Hunedoara respectiv HORECA Hunedoara.
Marți 18 mai 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Barabaș Georgeta, director executiv Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara.
Luni 17 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 17 mai 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Vineri 14 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții SGA Hunedoara și a Drumurilor Naționale Hunedoara.
Vineri 14 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții HORECA Hunedoara.
Vineri 14 mai 2021 Participare la conferința de deschidere a acțiunilor din cadrul proiectului „SICO – HD – Servicii Integrate pentru Comunitatea marginalizată din municipiul Hunedoara”
Joi 13 mai 2021 Verificare centre de vaccinare Valea Jiului.
Miercuri 12 mai 2021 Participare emisiune la postul de televiziune INFO HD.
Miercuri 12 mai 2021 Ședință Grup suport tehnic pe tema alunecării de teren sat Leșnic.
Miercuri 12 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții PHILIPS Orăștie.
Marți 11 mai 2021 Activități specifice funcției.
Luni 10 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 10 mai 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 9 mai 2021 Participare la vaccinarea motocicliștilor la centrul de vaccinare „Drive Through”, operațional în parcarea „Shopping City Deva”.
Duminică 9 mai 2021 Participare la unitatea militară din Deva unde, în prezența oficialităților locale și județene și a parlamentarilor, s-a desfășurat ceremonialul dedicat celor trei evenimente istorice sărbătorite astăzi: Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Europei și Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial.
Sâmbătă 8 mai 2021 Vizită la centrele de vaccinare mobile din comunele Crișcior, Luncoiu de Jos, Peștișu Mic și Rîu de Mori.
Vineri 7 mai 2021 Participare la CJSU online.
Vineri 7 mai 2021 Participare la centrul de vaccinare Drive-Through din Deva la vaccinarea bicicliștilor astfel se marchează „Vinerea verde”- ziua dedicată folosirii pentru transport a mijloacelor de deplasare nepoluante.
Vineri 7 mai 2021 Participare la deschiderea centrului temporar de vaccinare anti „COVID 19” de la „PHILLIPS ROMÂNIA” – Orăștie.
Vineri 7 mai 2021 Vizită de lucru la DSP Hunedoara.
Joi 6 mai 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Eduard Novak, Ministrul Tineretului și Sportului.
Miercuri 5 mai 2021 Participare la ședință de lucru în sistem videoconferință pe tema vaccinării împotriva COVID-19, susținută de CNCAV.
Miercuri 5 mai 2021 Vizită de lucru la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Hunedoara.
Miercuri 5 mai 2021 Vizită de lucru la Birou Vamal Hunedoara.
Miercuri 5 mai 2021 Vizită de lucru la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare Hunedoara.
Marți 4 mai 2021 Vizită de lucru la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Hunedoara
Marți 4 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții SGA Hunedoara, Garda Națională de Mediu – Serviciul  Comisariatul Județean Hunedoara precum și Garda Forestieră Județeană Hunedoara.
Marți 4 mai 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Marți 4 mai 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni 3 mai 2021 Asigurare permanență – zilele de sărbătoare legală.
Duminică 2 mai 2021 Asigurare permanență – zilele de sărbătoare legală.
Sâmbătă 1 mai 2021 Asigurare permanență – zilele de sărbătoare legală.
Vineri 30 aprilie 2021 Asigurare permanență – zilele de sărbătoare legală.
Joi 29 aprilie 2021 Vizită de lucru la sediul IJJ Hunedoara respectiv OPC Hunedoara.
Joi 29 aprilie 2021 Verificarea modului în care se desfășoară activitatea de comerț în piața agroalimentară din municipiul Deva cu prilejul sărbătorilor pascale.
Miercuri 28 aprilie 2021 Vizită de lucru la sediile CAS Hunedoara DJS Hunedoara respectiv ISC Hunedoara.
Miercuri 28 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Marți 27 aprilie 2021 Participare la o consultare în sistem videoconferință, organizată de premierul Florin Cîțu împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Temele discutate au fost referitoare la pregătirile autorităților pentru ca participarea populației la evenimentele ce vor avea loc cu prilejul sărbătorilor de Paște să beneficieze de toate măsurile de protecție și siguranță sanitară, în condițiile actuale ale stării de alertă.
Marți 27 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu primari ai localităților hunedorene și reprezentanți ai „Administrației Bazinale de Apă – Mureș”.Directorul general al A.B.A. Mureș, Cosmin Butiulca și directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Hunedoara, Aura Lăsconi, au prezentat programul și propunerile de lucrări tehnice pentru prevenirea inundațiilor și amenajări hidrotehnice, finanțate din surse proprii sau bugetare.
Luni 26 aprilie 2021 Participare la centrul de vaccinare „Drive Through” pentru a urmări desfășurarea activității de vaccinare.
Luni 26 aprilie 2021 Vizită de lucru la sediile ISU Hunedoara, IPJ Hunedoara respectiv DSP Hunedoara.
Luni 26 aprilie 2021 Întâlnire cu Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, la care a participat și Preasfințitul Părinte Nestor Hunedoreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei.
Luni 26 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 26 aprilie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Duminică 25 aprilie 2021 Participare la centrul de vaccinare „Drive Through” pentru a urmări desfășurarea activității, împreună cu echipele instituțiilor implicate în organizare: DSP, Primăria Deva, Crucea Roșie, Serviciul de Ambulanță și Inspectoratele de Poliție, Jandarmi și pentru Situații de Urgență
Sâmbătă 24 aprilie 2021 Participare la centrul de vaccinare „Drive Through” pentru a urmări desfășurarea activității, împreună cu echipele instituțiilor implicate în organizare: DSP, Primăria Deva, Crucea Roșie, Serviciul de Ambulanță și Inspectoratele de Poliție, Jandarmi și pentru Situații de Urgență.
Vineri 23 aprilie 2021 Verificarea stadiului pregătirilor pentru deschiderea Centrului de vaccinare de tip „Drive Through„ – direct din mașină, primul din țară, amenajat în parcarea Complexului Comercial „Shopping City Deva”
Joi 22 aprilie 2021 Vizită de lucru la sediul OJFIR Hunedoara
Joi 22 aprilie 2021 Vizită de lucru la sediul APIA Hunedoara
Joi 22 aprilie 2021 Vizită de lucru la sediul Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Hunedoara
Joi 22 aprilie 2021 Vizită de lucru la sediul DSVSA Hunedoara
Miercuri 21 aprilie 2021 Participare on-line la ședința de lucru cu conducerea MAI
Miercuri 21 aprilie 2021 Vizită de lucru la Casa Județeană de Pensii Hunedoara
Miercuri 21 aprilie 2021 Întâlnire de lucru pentru deschiderea centrului de vaccinare de tip „Drive through” – vaccinare direct din mașină în parcarea Centrului Comercial „Deva Shopping City”.
Miercuri 21 aprilie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Marți 20 aprilie 2021 Ședință de lucru cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara
Marți 20 aprilie 2021 Deplasare la CJCCI Hunedoara
Luni 19 aprilie 2021 Deplasare în vizită de lucru la ITM
Luni 19 aprilie 2021 Deplasare în vizită de lucru la AJPIS
Luni 19 aprilie 2021 Deplasare în vizită de lucru la AJOFM
Luni 19 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara
Luni 19 aprilie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă
17 aprilie 2021 Participare la deschiderea centrelor mobile de vaccinare în localitățile Luncoiu de Jos (inclusiv pentru Vălișoara), Sălașu de Sus (pentru zona Țara Hațegului) și Pestișu Mic.  În cele 3 centre locuitorii care s-au înscris pe liste au fost vaccinați cu prima doză a vaccinului anti ”COVID 19”.
Vineri 16 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 15 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 15 aprilie 2021 Semnarea „Acordului de parteneriat ” pentru implementarea Proiectului “Măsuri de creștere a incluziunii și abilitării romilor din județul Hunedoara.
Miercuri 14 aprilie 2021 Activități specifice funcției.
Marți 13 aprilie 2021 Participare ședință ATOP
Luni 12 aprilie 2021 Deplasare la București la Ministerul Mediului 12-13 aprilie 2021
Vineri 9 aprilie 2021 Participare la Campania Națională de Informare ”Vaccinare și testare pentru învățare”, lansată de Ministerul Educației, prezentată  cadrelor didactice din județul Hunedoara, în prezența Secretarului de Stat, Sorin Ion.
   
Vineri 9 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Maria Mareș, președinte ANOFM, doamna Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara
Joi 8 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții DSP Hunedoara, Colegiul Medicilor Hunedoara., Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara
Miercuri 7 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Zoltan Pogocsan, viceprimarul municipiului Deva.
Miercuri 7 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Șincovici Cristian, șef serviciu SPCRPCIV Hunedoara.
Marți 6 aprilie 2021 Ședință reprezentanți comuna Burjuc
Luni 5 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 5 aprilie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 3 aprilie 2021 Deschiderea centrelor de vaccinare din comunele Șoimuș și Vața de Jos.
Vineri 2 aprilie 2021 Participarea la CJSU online.
Vineri 2 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Zoltan Pogocsan, viceprimarul municipiului Deva.
Vineri 2 aprilie 2021 Întâlnire de lucru la sediul DSVSA cu domnul Josan Lucian Laurențiu, director executiv al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.
Joi 1 aprilie 2021 Întâlnire cu reprezentanții tuturor instituțiilor publice și de stat cu atribuții în activitatea de depozitarea, transportul și sortarea deșeurilor menajere precum și protecția mediului.
Joi 1 aprilie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Iuliu WINKLER europarlamentar UDMR.
Miercuri 31 martie 2021 Verificare respectare măsuri împotriva Covid-19 în municipiul Orăștie.
Miercuri 31 martie 2021 Ședință de lucru cu domnul col. Cîrmaci Narcis, șef oficiu Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale Hunedoara.
Marți 30 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Kelemen Alexandru, reprezentant ITI Valea Jiului.
Marți 30 martie 2021 Ședință de lucru la sediul Direcției Județene pentru Cultură Hunedoara.
Marți 30 martie 2021 Ședință de lucru la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret Hunedoara.
Marți 30 martie 2021 Participare la semnarea Acordului de colaborare pentru implementarea proiectului „Școală și Carieră – Fii meseriaș” care se va derula la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva.
Marți 30 martie 2021 Participare la ședința Colegiului Prefectural al județului Hunedoara.
Marți 30 martie 2021 Ședință cu reprezentanții instituțiilor și structurilor din județ pentru buna desfășurare a verificărilor pentru respectarea măsurilor împotriva COVID-19.
Luni 29 martie 2021 Ședință de lucru la sediul OCPI Hunedoara.
Luni 29 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Brândușa Mircea Călin, director al Direcția Județeană pentru Cultură Hunedoara.
Luni 29 martie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Movileanu Silvia, director executiv al Direcției Județene de Statistică Hunedoara.
Luni 29 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 29 martie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 27 martie 2021 Participare la vaccinarea împotriva COVID-19 în comuna Băița și Certeju de Sus.
Vineri 26 martie 2021 Ședință de lucru pe tema rezilienței cu Primăria Municipiului Deva.
Vineri 26 martie 2021 Ședință de lucru cu reprezentanții CFR și FCC Astaldi.
Vineri 26 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Joi 25 martie 2021 Participare la ședință de lucru la sediul Inspectoratului Școlar Județean, cu tema proiecte finanțate din fonduri nerambursabile în județul Hunedoara, cu participarea domnului Iulian Bucătaru, director adjunct al CRFIR 5 Timișoara și reprezentanții AFIR.
Joi 25 martie 2021 Deplasare comuna Râu de Mori.
Joi 25 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 25 martie 2021 Participare ședință fond funciar.
Joi 25 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Petru Liviu LOBONȚ, director OCPI Hunedoara.
Miercuri 24 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Lucian Stanciu.
Miercuri 24 martie 2021 Ședință de lucru cu reprezentanți ai Hidroelectrica, ENEL Hunedoara și primăria Râu de Mori.
Marți 23 martie 2021 Verificare centru de vaccinare din municipiul Vulcan.
Marți 23 martie 2021 Ședință de lucru la sediul Consiliului Județean Hunedoara cu managerii de spitale din județ.
Marți 23 martie 2021 Participare la ședința de lucru în sistem videoconferință privind evaluarea activității MAI.
Luni 22 martie 2021 Participare la ședința în sistem videoconferință susținută de prim-ministru, domnul Florin Vasile Cîțu și ministrul MAI, domnul Lucian Nicolae Bode.
Luni 22 martie 2021 Participare la ședința CJSU Hunedoara.
Luni 22 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 22 martie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 20 martie 2021 Participare la vaccinarea împotriva „COVID-19” în comuna Peștișu Mic.
Vineri 19 martie 2021 Întâlnire de lucru pe tema tranziție justă împreună cu reprezentanții CEH Hunedoara.
Vineri 19 martie 2021 Participare la ședința în sistem videoconferință cu ocazia Zilei Pașaportului Românesc.
Joi 18 martie 2021 Deplasare la București în data de 17.03.2021 pentru întâlnire de lucru la Ministerul Tineretului și Sportului.
Miercuri 17 martie 2021 Deplasare la București în data de 17.03.2021 pentru întâlnire de lucru la Ministerul Tineretului și Sportului.
Marți 16 martie 2021 Participare la ședință de lucru în sistem videoconferință cu participarea doamnei Irina Alexe, Secretar de Stat pentru relația cu instituțiile prefectului și domnul Raed Arafat, Secretar de Stat Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență cu referire la coordonarea activității la nivelul Instituției Prefectului.
Luni 15 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara, DSP Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Luni 15 martie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Sâmbătă 13 martie 2021 Întâlnire de lucru la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva cu tema „Bani europeni pentru dezvoltarea județului Hunedoara” PROGRAMUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ.
Vineri 12 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Kelemen Attila, deputat UDMR.
Vineri 12 martie 2021 Verificare centru de vaccinare din satul Costești.
Vineri 12 martie 2021 Întâlnire de lucru cu doamna Barabaș Georgeta, director executiv Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara.
Vineri 12 martie 2021 Participare la campania „Vinerea verde”, lansată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.
Joi 11 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 11 martie 2021 Întâlnire de lucru cu reprezentanții IPJ Hunedoara, ISU Hunedoara precum și SJPI Hunedoara.
Miercuri 10 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Șincovici Cristian, șef serviciu SPCRPCIV Hunedoara.
Miercuri 10 martie 2021 Participare la ședință în sistem videoconferință împreună cu CNCAV și INSP pe tema vaccinării împotriva Covid-19.
Marți 9 martie 2021 Ședință de lucru la sediul SPCP Hunedoara.
Marți 9 martie 2021 Ședință de lucru la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret Hunedoara.
Marți 9 martie 2021 Întâlnire de lucru cu primarul comunei Ribița.
Marți 9 martie 2021 Întâlnire operativă cu şefii şi coordonatorii structurilor de specialitate din Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara
Luni 8 martie 2021 Participare la ședință de lucru în cadrul Consiliului Județean Hunedoara cu privire la punctul UPU de la Călan, începând din luna aprilie.
Duminică 7 martie 2021 Participare la Sfânta Liturghie Arhierească, în cadrul căreia Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nestor Dinculeană, ales de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în slujirea de Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei, a fost hirotonit în treapta de arhiereu.
Sâmbătă 6 martie 2021 Participare la vaccinarea împotriva „COVID-19” în comuna Certeju de Sus.
Vineri 5 martie 2021 Întâlnire de lucru cu domnul Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.
Joi 4 martie 2021 Ceremonia de învestire în funcția de Subprefect al județului Hunedoara a domnului Lörincz SZÉLL conform H.G. 246/2021